Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Tuin en buitenleven

7 van de beste kunstmatige kerstbomen die er bijna echt uitzien

Er gaat niets boven de geur van een kerstboom om u in de feeststemming te brengen. Maar om hem een maand lang fris en groen te houden, is geen gemakkelijke taak, gezien de uitdrogende effecten van warmte en zonlicht op zelfs de meest veerkrachtige bomen. Kunstbomen zijn een uitstekend alternatief. Ze zijn er in alle vormen en maten, zodat u er een kunt kiezen die perfect past bij uw interieurontwerp en decoratiethema. De markt voor kunstkerstbomen is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid, waarbij fabrikanten nieuwe technologieën, ontwerpen en materialen hebben geïntroduceerd waardoor deze bomen er realistischer uitzien dan ooit tevoren. Hier zijn 7 van de beste kunstkerstbomen die er bijna echt uitzien…

 

De beste nep kerstbomen om uw feestdagen op te fleuren.

Het vinden van de perfecte kerstboom kan een uitdaging zijn. Sommige soorten drogen sneller uit dan andere, en veel bomen kunnen niet langer dan een week of zo binnenshuis worden gehouden. Kunstkerstbomen zijn een groener alternatief, en ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten, vormen en kleuren. Veel van de beste kunstkerstbomen kunnen jaar na jaar opnieuw worden gebruikt. – De Balsam Fir is een uitstekende keuze voor een kerstboom. Hij ziet er net zo uit en ruikt net zo als de echte, maar gaat binnenshuis langer mee. – De Fraser Fir is een populaire kerstboom en een goede keuze voor mensen met een allergie, omdat hij zeer weinig fecale coliformen in de lucht bevat. Het is ook een goede keuze als u van plan bent uw boom langer dan twee weken te laten staan, omdat hij niet zo snel uitdroogt als andere soorten. – De Virginia Pine is een goede keuze als u in een warm klimaat woont, omdat hij niet tegen koude temperaturen kan. – De Carolina Sapphire Spruce is een andere kerstboom voor warm weer die er binnenshuis geweldig uitziet, maar het is geen goede keuze als u uw boom langer dan twee weken wilt laten staan.

 

Een groener alternatief voor echte kerstbomen.

Als je de feestdagen wilt vieren zonder de rompslomp van het onderhoud van een echte kerstboom, zijn kunstkerstbomen een uitstekende keuze. Ze zijn er niet alleen in verschillende stijlen en kleuren, maar kunstbomen zijn ook gemakkelijker op te slaan en schoon te maken dan echte bomen. Veel mensen beschouwen kunstbomen als een groener alternatief omdat ze niet zo veel water of ruimte nodig hebben om te groeien als echte bomen, en ze produceren geen vervuiling bij de productie. – Kunstkerstbomen zijn een allergie-vriendelijke optie voor mensen die tijdens de feestdagen gevoelig zijn voor dennen- of sparrenhout. Ze zijn ook geweldig voor mensen die huisdieren of kleine kinderen hebben en het misschien een beetje te rommelig of gevaarlijk is om een echte boom in huis te hebben. – U kunt ook de grootte en vorm kiezen die het beste bij uw ruimte past. – Sommige kunstkerstbomen hebben zelfs ingebouwde verlichting of luidsprekers. U kunt uw kunstkerstboom zelfs kopen met uw eigen ornamenten, zoals foto’s of aandenkens.

 

Kenroy kunstkerstboom met LED-verlichting

Deze Kenroy kerstboom met LED-lampjes is een geweldige keuze voor iedereen die een echt uitziende kunstboom voor in huis wil. Hij is gemaakt van zeer zachte en realistisch ogende PVC-naalden, en hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder groen en wit, blauw en wit, en meerkleurig. Deze boom is gemakkelijk op te zetten, en heeft een ingebouwde standaard die geen gereedschap vereist voor montage. Hij wordt geleverd met een set van 100 warmwitte LED-lampjes, die ofwel in het stopcontact kunnen worden gestoken of kunnen worden gebruikt met een set AA-batterijen. Deze boom is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor het een geweldige keuze is voor patio’s of balkons. Hij is 43 cm hoog en 36 cm breed, waardoor hij een goede keuze is voor kleinere ruimtes. Hij is ook heel licht, zodat u hem gemakkelijk van kamer naar kamer kunt verplaatsen.

 

Bloeiende bamboe boom van Hong Kong

Deze bloeiende bamboe boom van Hong Kong is een geweldige keuze voor iedereen die een vleugje Aziatische flair wil toevoegen aan hun huis deze feestdagen. Het is een zeer realistisch ogende kunstboom die met de hand is gemaakt en geschilderd in Hong Kong. Hij wordt geleverd in een verscheidenheid van kleuren, waaronder wit, roze, rood en geel. Dit is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een kunstboom die langer is dan de gemiddelde kunstboom. Het meet 8 meter hoog en 6 meter breed, waardoor het een goede keuze voor grotere kamers of ruimtes. Deze boom is gemaakt van zachte PVC naalden, en het wordt geleverd met een ingebouwde standaard die geen gereedschap vereist voor de montage. Hij is versierd met 80 veelkleurige lichtjes, die in het stopcontact kunnen worden gestoken of gevoed worden door 4 AA-batterijen. Deze boom is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor het een geweldige keuze is voor patio’s of balkons. Hij is ook heel licht en gemakkelijk van kamer naar kamer te verplaatsen als u dat wilt.

 

Kunstkerstboom van Hampton met LED-verlichting

Deze kunstkerstboom van Hampton met LED-lampjes is een geweldige keuze voor iedereen die een realistisch ogende kunstboom voor zijn huis wil. Hij is gemaakt van zeer zachte PVC naalden, en hij is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en kleuren, waaronder 8 feet, 9 feet, en 10 feet. Deze boom is gemakkelijk op te zetten en heeft een ingebouwde standaard waarvoor geen gereedschap nodig is. Hij wordt geleverd met een set van 100 warmwitte LED-lampjes, die in het stopcontact kunnen worden gestoken of met een set AA-batterijen kunnen worden gebruikt. Deze boom is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor het een geweldige keuze is voor patio’s of balkons. Hij is ook heel licht, zodat u hem gemakkelijk van kamer naar kamer kunt verplaatsen. Deze boom is korter dan de gemiddelde kunstboom, waardoor het een goede keuze is voor kleinere ruimtes. Hij is echter ook verkrijgbaar in een 9-voet hoge versie, wat een goede keuze is voor grotere ruimtes.

 

Vinyl kerstboom op maat

Deze Vinyl custom kerstboom is een geweldige keuze voor iedereen die een realistische uitziende kunstboom voor hun huis willen. Het is gemaakt van zeer zachte PVC naalden, en het komt in een verscheidenheid van kleuren en maten, waaronder 6 meter. Deze boom is eenvoudig in elkaar te zetten en heeft een ingebouwde standaard waarvoor geen gereedschap nodig is. Hij wordt geleverd met een set van 100 warmwitte LED-lampjes, die in het stopcontact kunnen worden gestoken of met een set AA-batterijen kunnen worden gebruikt. Deze boom is geschikt voor zowel binnen als buiten en kan gemakkelijk van kamer naar kamer worden verplaatst als u dat wilt. Hij is ook heel licht en gemakkelijk op te bergen als je niet veel ruimte hebt. Deze boom is korter dan de gemiddelde kunstboom, waardoor het een goede keuze is voor kleinere ruimtes. Hij is echter ook verkrijgbaar in een 6,5-voet hoge versie, wat een goede keuze is voor grotere kamers.

 

Gezellige Vinyl Kerstboom met LED verlichting

Deze Cozy Vinyl Kerstboom met LED-lampjes is een geweldige keuze voor iedereen die een realistisch ogende kunstboom voor in huis wil. Het is gemaakt van zeer zachte PVC naalden, en het komt in een verscheidenheid van kleuren en maten, waaronder 6 voet en 8 voet. Deze boom is gemakkelijk in elkaar te zetten, en hij heeft een ingebouwde standaard waarvoor geen gereedschap nodig is. Hij wordt geleverd met een set van 100 warmwitte LED-lampjes, die in het stopcontact kunnen worden gestoken of kunnen worden gebruikt met een set AA-batterijen. Deze boom is geschikt voor zowel binnen als buiten en kan gemakkelijk van kamer naar kamer worden verplaatst als u dat wilt. Hij is ook heel licht en gemakkelijk op te bergen als je niet veel ruimte hebt. Deze boom is korter dan de gemiddelde kunstboom, waardoor het een goede keuze is voor kleinere ruimtes. Hij is echter ook verkrijgbaar in een 7-voet hoge versie, wat een goede keuze is voor grotere kamers.

 

K7 Vinyl V PVC Kerstboom met Built-ner en Afstandsbediening

Deze K7 Vinyl V PVC Kerstboom met Built-ner en Afstandsbediening is een geweldige keuze voor iedereen die een realistisch uitziende kunstboom voor hun huis willen. Het is gemaakt van zeer zachte PVC naalden, en het komt in een verscheidenheid van kleuren, met inbegrip van groen, rood, en natuurlijk. Deze boom is gemakkelijk op te zetten, en heeft een ingebouwde standaard die geen gereedschap vereist voor montage. Hij wordt geleverd met een set van 100 warmwitte LED-lampjes, die in het stopcontact kunnen worden gestoken of kunnen worden gebruikt

https://www.tuincollectie.nl/producten/182/fairybell