Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Aanbiedingen

3 verschillende soorten vaporizers en waarvoor ze gebruikt worden

Wanneer je zo om je heen kijkt, zie je dat roken steeds vaker verruild wordt voor vapen. Vapen doe je met een speciale vaporizer. In deze blog leggen wij jou graag uit wat een vaporizer precies is en zullen we drie verschillende soorten vaporizers die je onder meer bij 24 high kunt kopen, behandelen: de klassieke pen vaporizer, draagbare vaporizers en vaporizers voor thuisgebruik. Lees snel verder als je hier meer over te weten wilt komen!

 

Wat is een vaporizer?

Vaporizers zijn kleine apparaatjes die gebruikt worden voor het inhaleren van onder meer kruidenconcentraten als cannabico of tabak, maar ook etherische oliën bijvoorbeeld. Het materiaal dat je in de vaporizer stopt, wordt echter niet verbrand. Het verdampt als het ware omdat de temperatuur in een vaporizer wel op kan lopen tot ongeveer 225 graden Celsius. De dampen die hierbij vrijkomen kun je vervolgens inhaleren. Omdat er geen verbranding plaatsvindt, wordt vapen gezien als het gezondere alternatief voor roken. Vaporizers zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Hieronder hebben we de drie grootste categorieën voor je uiteengezet.

 

Klassieke pen vaporizer

De pen vaporizer is nog steeds de klassieker onder de vaporizers. De naam heeft het uiteraard te danken aan de vormgeving van het product. Niet alleen qua vorm, maar ook qua grootte heeft het wel iets weg van een traditionele vulpen. De vaporizer loopt namelijk taps toe richting het mondstuk.

 

Draagbare vaporizers

Hoewel de klassieke pen vaporizer ook niet echt bepaald groot en onbenullig is om mee te nemen, bestaan er ook zogenaamde draagbare vaporizers. Deze hebben een nog kleiner formaat, waardoor je ze gemakkelijk in je broekzak of in een tas kunt steken. Zo kun je overal vapen. Het apparaatje beschikt over een oplaadbare batterij. Leuk weetje: een draagbare vaporizer beschikt vaak over meer opties dan de klassieke pen variant.

 

Vaporizers voor thuisgebruik

Wanneer je veel thuis ‘dampt’ is een home vaporizer voor thuisgebruik ideaal. Deze is wat groter van formaat en sluit je gewoon op het stopcontact aan. Home vaporizers voor thuisgebruik zijn dan ook vaak een stuk krachtiger dan de draagbare (pen) exemplaren. Perfect dus wanneer je op zoek bent naar het maximale effect! Neem eens een kijkje op 24high.nl om te ontdekken welke vaporizer het beste bij jou past.


https://www.24high.nl/