Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Woning en Tuin

Advertentie taxatie huis

Laatst kwam ik de advertentie ‘klik hier voor taxatie huis’ tegen. En heel toevallig had ik daar een tijdje geleden al wat meer informatie over opgezocht. Ik woon nu namelijk in een hartstikke leuke woning, die er ook nog erg goed uit ziet. Maar toch wil ik graag wat ruimer wonen. En dus ga ik verhuizen! Na een tijdje bij enkele makelaars rondgekeken te hebben kwam ik een heel mooi huis tegen! Echter was dat nog boven mijn budget. En dus heb ik een financiële lening aangevraagd. Maar wat ik van de bank te horen kreeg was dat ik eerst een taxateur moest inschakelen voor een taxatie van mijn ouderlijk huis. En dus ben ik op het internet naar een taxateur gaan zoeken. Echter heb ik daar nog helemaal geen ervaring mee. Zodoende kwam ik na wat Googelen op de website van taxatieveilingen.nl terecht. Echter moest ik vlak daarna weer weg. En heb ik er dus niets meer mee gedaan.

Taxatie huis

Maar later kwam ik dus de advertentie van taxatie huis van taxatieveilingen.nl weer tegen. En daardoor werd ik eraan herinnerd om dat weer op te pakken! Ik had de vorige keer al naar de kosten gekeken. Sommigen maken gebruik van een vaste prijs. Maar de meesten hanteren de 1,85 promile manier. Dat betekent dat van de totaalprijs van je huis 0,185% naar de taxateur gaat. Dus hoe groter je huis is, des te duurder het wordt bedacht ik. Niet helemaal ideaal omdat mijn huis nog goed onderhouden is en zeker niet klein is… Daarom ben ik gaan zoeken naar een alternatief. En zodoende kwam ik op de website taxatieveilingen.nl.

Daar heb ik een uiteindelijk hoogste bod uitgebracht op een taxateur. Wat uiteindelijk alsnog voordeliger was dan bij andere taxateurs. Hij heeft dan ook het taxatierapport keurig gemaakt.