Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Woning en Tuin

Huis verkopen en terughuren

Ik zat laatst op de website van Thuisborg en las daar over huis verkopen en terughuren. Iets waar ik direct interesse in had! Want zo krijg je dus het geld wat allemaal in je woning zit, maar kun je alsnog in jouw huis blijven wonen. Dus eigenlijk een win-win-situatie. Je huis wordt dan verkocht aan een investeerder. En Thuisborg zal alles tussen deze twee schakels goed laten samenwerken en regelen. Omdat ik hier zelf wel interesse in heb, besloot ik dan ook om eens met Thuisborg te gaan bellen.

Informatie over huis verkopen en terughuren

Ik belde hen op en vroeg om verdere uitleg over het huis verkopen en terughuren. Daarbij gaf de medewerker van Thuisborg aan dat je inderdaad je huis kunt verkopen en er toch kunt blijven wonen. Wat als voordeel meebrengt dat je op die manier in je eigen huis kunt blijven wonen. Alles staat nog op dezelfde plek, precies zoals jij het wilt. En natuurlijk heb je zo geen last van een verhuizing en kun je in dezelfde vertrouwde woonbuurt blijven wonen. Maar, gaf hij aan, niet iedere woning komt daarvoor in aanmerking. Zij werken namelijk dus samen met investeerders. Maar die zullen geen geld gaan steken in een heel oud en vervallen huis waar ze geen potentie in zien. Daarom komt er iemand van Thuisborg dan langs om alles te gaan beoordelen en aan te geven of dat je in aanmerking komt voor je huis verkopen en terughuren. Ik vond dit allemaal heel interessant klinken en heb dan ook een afspraak gemaakt. De volgende werkdag kwamen ze al langs!

Thuisborg komt langs

Thuisborg kwam dus al snel langs om mijn woning te gaan beoordelen of dat die in aanmerking komt voor het verzilverd wonen. Daarbij keken ze onder andere naar de buurt, de waarde van het huis en hoe het onderhoud was. Nadat dit goed bleek te zijn hebben ze mijn huis verkocht en heb ik het terug gehuurd.