Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Eten en drinken

Koolhydraatarm meel dat op ambachtelijke wijze is gemaakt

Bij Zelfbroodbakken hebben ze een ruim aanbod aan koolhydraatarm meel. Met deze meelsoort kunt u zelf het lekkerste brood bakken en maakt u tegelijkertijd een gezonde en bewuste keuze. Het meel bestaat namelijk uit 50% minder verteerbare koolhydraten dan gewoon meel. Ook bevat het 40% meer vezels. Al het meel van dit molenaarsbedrijf wordt op ambachtelijke en traditionele wijze gemalen. Al sinds 1921 zijn ze een familiebedrijf dat hun werkwijzen van generatie op generatie doorgeeft en onveranderd laat. Bij deze specialist bent u zo verzekerd van kwalitatief hoogwaardig meel, waarmee u zelf het lekkerste brood bakt.

Kies uit verschillende meelsoorten

Wanneer u koolhydraatarm meel wilt kopen, heeft u bij Zelfbroodbakken de keuze uit verschillende soorten. Zo kunt u kiezen voor koolhydraatarm fit & shape, fjord en low carb. Ook amandelmeel, slankie brood en veggie korn vallen onder de mogelijkheden. Met elke meelsoort kunt u weer een ander soort brood bakken. U kunt uw meel dus volledig naar smaak uitkiezen! Naast dat het fijn is dat uw brood minder koolhydraten en meer vezels bevat, is het ook erg leuk om het brood zelf te kunnen bakken. Zo weet u precies wat er in het brood zit en kunt u dagelijks genieten van deze versgebakken lekkernij.

Neem contact op met deze specialist voor vragen en tips

Wilt u ook koolhydraatarm meel kopen en bent u benieuwd geworden naar het aanbod van dit molenaarsbedrijf? Bekijk dan direct hun webshop en maak uw keuze! U kunt het meel eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen. U bent binnen een paar klikken klaar. Vervolgens wordt uw bestelling binnen één à twee werkdagen bij u thuisbezorgd. U profiteert dus van een snelle levering. Heeft u vragen over de verschillende meelsoorten? Neem dan contact op met de medewerkers van Zelfbroodbakken via de contactgegevens op hun website. Ze geven u graag tips en delen hun ervaringen, zodat u zelf aan de slag kunt met het bakken van brood.

https://www.zelfbroodbakken.nl/