Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Woning en Tuin

Camera’s schrikken inbrekers af

Als inbrekers iets niet willen, dan is het dat ze volledig in beeld zijn tijdens een inbraakpoging. Zodra het boevengilde in de gaten krijgt dat uw huis is voorzien van camera’s, is de wens om uw woning binnen te treden direct een stuk kleiner. Mocht er onverhoopt toch iemand binnen zijn gekomen, dan kunt u de politie in elk geval de beelden tonen. Hiermee is de kans een stuk groter dat de inbreker alsnog in de kraag zal worden gevat. Voorkomen is nog altijd de beste methode en daar komt goed hang- en sluitwerk als inbraakpreventie om de hoek kijken.

 

Huis beveiligen

 

Een bedrijf dat op de hoogte is van alles wat met inbraakpreventie te maken heeft, is Slotenmaker Eindhoven. Zij kunnen uw deuren voorzien van gecertificeerd hang- en sluitwerk, maar bieden u nog veel diensten aan. Voor een goed beveiligd huis is kennis nodig van onder meer:

  • kerntrekbeveiliging

  • het plaatsen van meerpuntssluitingen

  • alle gangbare inbraakmethodes

Service slotenmaker Eindhoven

 

Bijkomend voordeel van het inschakelen van Slotenmaker Arnhem is de service die ze bieden. Dit loopt uiteen van snelle hulp, wanneer u zichzelf heeft buitengesloten, tot het vervangen van de bestaande sloten in de deuren van uw huis. Hoe betrouwbaar een slot met driepuntssluiting ook is en hoe inbraakwerendheid een slot dat voorzien is van kerntrekbeveiliging ook mag zijn; alles valt en staat met de manier waarop het wordt gemonteerd. Dit vraagt om de grootste zorgvuldigheid en daar is men bij Slotenmaker Arnhem goed van doordrongen.

 

Vermijd een “open huis”

 

Maak het inbrekers niet eenvoudig en voorkom dat u “open huis” heeft. Met ondeugdelijk hang- en sluitwerk maakt u het ongenode gasten wel heel eenvoudig om uw woning te betreden. Slotenmaker Eindhoven kan u in geval van nood vaak al binnen een half uur helpen. Vooral bij afgebroken sleutels of buitensluiting is dit een fijn idee. Voorkom dat u in een soortgelijke situatie terechtkomt en laat het hang- en sluitwerk direct controleren door de slotenmaker. Alles wat vervangen moet worden, kan dan direct worden uitgevoerd. Zijn alle sloten op ramen en deuren naar wens, dan zijn camera’s de volgende stap om de veiligheid rondom uw woning te vergroten.