Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Aanbiedingen

Zo verveel jij je niet als je vlucht is vertraagd

Zo verveel jij je niet als je vlucht is vertraagd

Je ziet op de schermen dat je vlucht is vertraagd. Hartstikke vervelend natuurlijk, want hoe moet je die tijd overbruggen? Wanneer je hier helemaal niet op hebt gerekend is het altijd lastig om te verzinnen wat je nou kan doen tegen de verveling. Gelukkig hebben wij een aantal tips voor je hoe jij je niet hoeft te vervelen wanneer je vlucht is vertraagd.

1. Shop till you drop
Sla deze tip over als je vertraging hebt terwijl je bij een klein vliegveld bent. Is dit niet het geval? Lees dan zeker even verder. De kans is namelijk groot dat er op jouw vliegveld veel winkels aanwezig zijn. Shop till you drop dus! Wedden dat jij je zo wel kan vermaken. Helemaal wanneer je taxfree kan shoppen!

2. Boek lezen
Kijk eens of er op het vliegveld een speciale rustruimte is. Hier is het over het algemeen hartstikke stil, waardoor jij in alle rust een boek kan lezen. Eventjes je ogen sluiten? Dat is hier ook geen probleem!

3. Film kijken
Wanneer je onbeperkte MB’s hebt of je een goed WiFi-signaal hebt dan kan je natuurlijk ook een film kijken op je mobiele telefoon. Zorg er wel voor dat je dichtbij een stopcontact zit, want je batterij kan wel snel leeggaan.

4. Hotelkamer huren
Als je vlucht echt een aantal uur is vertraagd, dan kan je ook eventjes weg van het vliegveld. Veel hotels dichtbij het vliegveld bieden de mogelijkheid om een dagkamer te boeken. Dit betekent dat je voor een dagdeel een hotelkamer kan boeken. Geniet van een warme douche of bad of ga lekker op  bed liggen. Zo vliegt de tijd pas echt voorbij. Wil jij dit ook? We raden je dan aan om eens een kijkje te nemen bij https://www.getadayroom.com/. Hier vind je diverse hotelkamers in het binnenland en het buitenland die je voor een dagdeel kan boeken.

https://www.getadayroom.com/