Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Aanbiedingen

CJIB betalingsregeling en boete door etnisch profileren

Het CJIB biedt meerdere mogelijkheden om een boete in termijnen te betalen. De betalingsregeling hebben betrekking op verkeersboetes, strafbeschikkingen, boetevonnissen en maatregelen. Veel mensen zijn niet op de hoogte van de mogelijkheden om bij het CJIB een betalingsregeling aan te vragen. Gelukkig kunnen wij van adviesbureau Skandara consumenten en bedrijven ondersteunen bij de aanvraag voor een betalingsregeling. Dit geeft uitkomst wanneer je een flinke boete hebt gekregen die je wellicht niet in één keer kunt betalen.

In hoeveel termijnen mag u betalen

Indien u in aanmerking komt om een boete in termijnen te betalen dan staat daar een maximaal aantal maanden voor dat afhankelijk is van het soort boete en het openstaande bedrag.

  • Tot € 120 – uitstel is maximaal 3 maand
  • € 120 tot € 300 – uitstel is maximaal 6 maanden
  • € 300 tot € 450 – uitstel is maximaal 9 maanden
  • € 450 tot € 1.250 – uitstel is maximaal 12 maanden
  • € 1.250 tot € 2.000 – uitstel is maximaal 18 maanden
  • € 2.000 tot € 3.000 – uitstel is maximaal 24 maanden
  • € 3.000 tot € 4.000- uitstel is maximaal 30 maanden
  • € 4.000 of hoger – uitstel is maximaal 36 maanden

Persoonlijke betalingsregeling na een eerste of tweede aanmaning

Zelfs na het ontvangen van een eerste of tweede aanmaning is er nog geen man overboord. Belangrijk is dat u niet te lang wacht en snel contact opneemt met adviesbureau Skandara. Wij kunnen namelijk alsnog snel schakelen en een betalingsregeling treffen en dat de verhoging ( bij iedere aanmaning wordt het boetebedrag verhoogd ) wordt teruggedraaid. Dat scheelt al geld natuurlijk. Maar nog mooier is als wij de gehele boete kunnen kwijtschelden. Dat zou helemaal mooi zijn, toch?

Gratis boete aanvechten

Wist u dat slechts 1% van alle boetes worden aangevochten, maar dat daarvan wel 25% door de rechter worden vernietigd of gematigd? Dat betekent dat bezwaar maken tegen een boete wel degelijk kan lonen. De mate van succes hangt echter voor een heel groot deel af van de kennis en expertise bij degene die een bezwaar indient.

Zo werken bij adviesbureau Skandara verkeersjuristen die specialisten zijn in verkeersboetes en Mulderboetes. Wij snappen de wet- en regelgeving en kunnen dus dit in uw voordeel gebruiken. En wij als experts weten daarom ook dat deze wet- en regelgeving vaak onjuist wordt toegepast. Dit merken we vaak in de praktijk – bijvoorbeeld wanneer een BOA iets doet waarvoor deze niet bevoegd is, borden die niet duidelijk zijn geweest of dat er een staandehouding had moeten plaatsvinden. En soms zijn er bijzondere omstandigheden waardoor de boete omlaag moet. Wij zoeken dit dus gratis uit wat jou geld kan besparen. Omdat de procedure van het aanvechten van een boete enkele maanden duurt, krijg je in de tussentijd uitstel van betaling. De boete hoeft in de tussentijd niet betaald te worden en wordt niet verhoogd.

Een CJIB betalingsregeling aanvragen

Ga naar onze website en neem direct contact met ons op of maak gebruik van ons upload formulier voor je boete. Vul je gegevens in en geef bij de opmerkingen aan waarom jij denkt dat de boete onterecht is. Wij zullen de je zaak dan zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Krijg ook hulp bij etnisch profileren

Wanneer je een boete krijgt door etnisch profileren door een BOA of de Politie valt dit ook onder een Mulderboete. Daarom kun je ons ook inschakelen als je het vermoeden hebt dat je slachtoffer bent van discriminatie en daarom een boete hebt gekregen. Lees meer hierover op onze website.

https://www.skandara.nl/