Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Gezondheid

De voordelen van de anti snurkbeugel

Er bestaan vele anti snurkmiddelen die zich vaak richten op verschillende oorzaken van snurken. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de anti snurkbeugel het effectiefste anti snurkmiddel is. Wat is de anti snurkbeugel precies? En wat zijn de voordelen van de anti snurkbeugel?

Wat is de anti snurkbeugel?

De anti snurkbeugel is een apparaatje dat de oorzaak van snurken direct aanpakt. Meestal snurken mensen doordat de onderkaak naar achteren zakt tijdens de slaap. Dit komt doordat de spieren zich tijdens de slaap soms extreem ontspannen.

Het gevolg is dat de luchtweg in de keelholte nauwer wordt en lucht sneller gaat stromen. Dit zorgt ervoor dat de zachte weefsels in de keelholte gaan trillen. Deze trillingen veroorzaken het snurkgeluid.

De anti snurkbeugel gaat snurken tegen, doordat de onderkaak tijdens het dragen van de beugel naar voren blijft staan. De ademhaling blijft dus normaal, waardoor er geen gesnurk plaatsvindt.

Volgens onderzoek van het National Center for Biotechnology Information (NCBI) heeft ongeveer 90% van de snurkers baat bij de anti snurkbeugel.

Voordelen van de anti snurkbeugel

Wat zijn nu precies de voordelen van de anti snurkbeugel? Wij zetten ze voor je op een rij:

  • Effectief bij ongeveer 90% van de snurkers.
  • Werking is wetenschappelijk aangetoond door het NCBI.
  • Laagdrempelige oplossing: het enige wat je hoeft te doen is de beugel in te doen voordat je gaat slapen.
  • Eenvoudig zelf op maat te maken. De meeste anti snurkbeugels kun je zelf thuis op maat maken. Let hier goed op bij de aanschaf.
  • Perfecte pasvorm. Doordat je de beugel op maat hebt gemaakt, zit hij super comfortabel.
  • Doet geen inbreuk op je slaapcomfort. In tegenstelling tot vele andere anti snurkmiddelen belemmert de anti snurkbeugel de kwaliteit van je slaap niet.
  • Onmiddellijk resultaat. De beugel werkt meteen zodra je hem indoet.
  • Eenvoudig schoon te spoelen, op te bergen en eventueel mee te nemen op reis.

Anti snurkbeugel kopen

Wil jij graag een anti snurkbeugel kopen? Dan kun je dat op verschillende manieren doen. Je kunt een beugel bij de tandarts op maat laten maken, maar dit is erg prijzig. Het is slimmer om een beugel bij een webshop aan te schaffen.

Let erop dat je kiest voor een aanpasbare beugel. Deze kosten vaak maar een paar tientjes. Let erop dat de betreffende webshop positieve ervaringen van echte klanten heeft. Sommige webshops werken ook met een niet goed, geld terug garantie. Hierbij krijg je je aankoopbedrag terug als de beugel bij jou toch niet werkt.