Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Dienstverlening

Zorgverzekering met lage zorgpremie

Heeft u het idee dat u onnodig veel betaalt voor uw zorgverzekering? Misschien past uw zorgverzekeringspakket niet meer bij uw wensen? Dan is het misschien tijd om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Natuurlijk wilt u niet inleveren op kwaliteit. Daarom biedt Salland een kwalitatieve zorgverzekering voorzien van een scherpe zorgpremie in 2021.

Dit doen we onder andere door ons te richten op de zorg en niet op het maken van winst. Uw zorgpremie wordt bij Salland besteed aan het verbeteren van zorg. Als regionale zorgverzekeraar kunnen we ons volledig richten op u en zorgaanbieders in onze regio. Dit zorgt ervoor dat we het verschil kunnen maken.

Kiezen voor Salland

Bij Salland geloven we sterk in gelijke kansen en mogelijkheden voor iedereen. Vandaar dat iedereen bij ons dezelfde premie betaalt voor de basisverzekering. U hoeft geen hogere premie te betalen als u tot een risicogroep behoort, of als u ouder wordt. Goede zorg is bij Salland voor iedereen toegankelijk en betaalbaar. Met onze naturapolis kunt u terecht bij alle zorgverleners waarmee wij afspraken hebben gemaakt. Dit is inmiddels ruim 90 procent van alle zorgaanbieders in de regio Salland. U heeft dus een ruime keuze en kunt altijd terecht bij een zorgaanbieder die u prettig vindt.

Overstappen zorgverzekering

Woont u in Gelderland of Overijssel en spreekt de benadering van Salland Zorgverzekeringen u aan? Dan kunt u aan het einde van het jaar 2021 overstappen van zorgverzekering. In september, op Prinsjesdag, zal de overheid laten weten wat er verandert op het gebied van zorg. Op basis daarvan zullen wij de premies berekenen.

Als u voor 1 januari een zorgverzekering afsluit bij Salland, zullen wij uw huidige zorgverzekering voor u opzeggen. Natuurlijk helpen wij u ook graag bij het kiezen van het juiste aanvullende pakket, of bij het afsluiten van een passende tandartsverzekering. Kijk voor meer informatie eens op onze website, of neem contact met ons op.

https://www.salland.nl