Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Verbouwen

Een verhuisbedrijf met opslagmogelijkheden in West-Brabant vinden

Wanneer je gaat verhuizen binnen de regio kan het handig zijn om een verhuisbedrijf te kiezen met opslagmogelijkheden. In de meeste gevallen heeft een verhuisbedrijf opslaglocaties in Roosendaal, Breda en Bergen op Zoom. Kies niet alleen voor een bedrijf met een locatie die dichtbij is maar kijk ook naar een aantal andere belangrijke zaken. Denk aan het Erkende Verhuizers keurmerk dat kwaliteit en goede service garandeert. Of de extra diensten die je af kunt nemen zoals een inpakservice. Met de volgende tips vind je een verhuisbedrijf dat bij je wensen past, voor de beste prijs!

Bedenk van tevoren welke diensten je af wilt nemen

Alle verhuisbedrijven transporteren je spullen van A naar B. Dat is uiteraard de essentie van verhuizen. Maar wist je dat je nog veel meer diensten af kunt nemen bij een lokaal verhuisbedrijf? Bij een goed verhuisbedrijf heb je meestal de keuze uit:

  • Verhuisservice – het transport van je spullen naar de nieuwe locatie
  • Opslag in de regio Etten-Leur – een veilige opslagruimte, vlakbij je nieuwe woonplaats
  • Inpakservice – van het inpakken van grote spullen tot het in dozen stoppen van je complete inboedel
  • Verhuiswagen – wil je meer van je verhuizing zelf doen? Dan kun je bij verhuisbedrijf een verhuiswagen huren waar je al je spullen in één keer meer kunt transporteren.

Natuurlijk betaal je voor dergelijke diensten maar ze maken je verhuizing er een stuk makkelijker en minder stressvol op!

Vraag meerdere offertes op!

Wist je dat het honderden euro’s kan schelen wanneer je bij verschillende verhuisbedrijven een offerte aanvraagt? Zorg er wel voor dat je bij het vergelijken van de offertes goed kijkt naar de diensten die je daarvoor krijgt. Hou ook rekening met zaken als de afstand naar de opslag. Wanneer je regelmatig spullen nodig hebt is het wellicht voordeliger om voor opslag in Roosendaal of juist voor opslag in Bergen op zoom te kiezen.