Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Verbouwen

Een mooi uitziende muur

Om een mooie woonkamer te krijgen kun je Stukadoor Delft contacteren om je huis waar je misschien al jaren in woont of je nieuwbouwhuis een mooiere uitstraling te geven. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een compleet gladde muur met een mooi kleurtje voor een luxe uitstraling of denk aan souitwerk voor een wat normalere look. Je kunt je huis helemaal anders laten maken door alleen maar je muren te laten stucen. Je hoeft niet perse de duurste meubels te kopen om je huis er wat luxer uit te laten zien, je muren stuken geeft vaak al een veel mooiere uitstraling.

Waarom je huis laten stucen?

Waarom zou je je huis laten stucen? Nou dat daar is een heel simpel antwoord op, het geeft je huis een veel mooiere uitstraling als je gladde muren en een glad plafond hebt. Door stucen ziet je huis er weer helemaal nieuw uit, en dat is natuurlijk ook goed voor de marktwaarde. Daarnaast kun je op gestucte muren plafonds makkelijker schilderen. JE muren zijn immers helemaal glad waardoor het schilderwerk er een stuk mooier en egaler uitziet dan op een niet gestucte muur. Het verschil is vaak heel duidelijk te zien tussen de twee. Denk je er over om je muren te schilderen dan is het stucen vooraf zeker iets om over na te denken.

De veiligheid wordt verbeterd

Naast dat stucwerk er gewoon heel veel mooier uitziet dan niet gestucte muren en plafonds heeft het ook nog een ander voordeel. Het is namelijk een stuk brandveiliger dan niet gestucte muren. Door je muren en plafonds te laten stucen zul je een brandvertragende laag op je muur en plafond krijgen. Dit is natuurlijk een heel mooi bijvoorbeeld van het stucen en is zeker de moeite waard als je weet dat je huis er veiliger op wordt. Woon je in een oud huis waar alles fragiel is dan is het helemaal verstandig om je muren te stucen.