Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Woning en Tuin

Elektrische raambekleding

Elektrische raambekleding

Bent u opzoek naar nieuwe raambekleding voor uw woning? Dan bent u bij House&Home aan het juiste adres voor een elektrische raambekleding. We hebben een breed scala aan elektrische raambekledingsopties voor elk type huis, die een nieuwe dimensie aan comfort en gemak in uw huis biedt. Zo hebben we verschillende soorten elektrische raambekleding zoals jaloezieën, plissé en rolgordijnen. In de tekst hieronder zullen we uitleggen wat elektrische raambekleding precies is, hoe het werkt en waarom het voor elk huis een goede keuze is.

Wat is het?

Elektrische raambekleding is raamdecoratie die op afstand kan worden bediend met een afstandbediening of een app op een mobiele telefoon. Het functioneert op een vergelijkbare manier als een traditionele gordijn of jaloezie, maar door middel van een systeem en een motortje kan de beweging op afstand worden bediend. Dat is handig als u bijvoorbeeld op vakantie bent en u vanaf het vakantieadres de raambekleding thuis kan openen en sluiten. Voor zowel horizontale- als verticale raambekleding zoals rolgordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën kan elektrische raambekleding gebruikt worden.

Hoe werkt het?

Elektrische raambekleding functioneert door middel van een motor die de beweging van de raambekleding regelt. De motor staat dan verbonden aan een afstandbediening of een smartphone-app, waarmee je het kunt openen en sluiten. Dit kan vooral handig zijn als u bijvoorbeeld een beperkte mobiliteit heeft of als u op vakantie bent. Door middel van diverse rail systemen bij elektrische raambediening die wij bij House&Home hebben, kunt u ook op een subtiele manier uw gordijnen indirect verlichten om een sfeerverhogend effect aan de kamer te geven.

De juiste keuze voor elk huis

Waarom elektrische raambekleding een goede keuze is voor elk type huis is wel duidelijk. Elektrische raambekleding is gemakkelijk van afstand te bedienen en zorgt voor een sfeerverhogend effect aan uw huis. Bekijk de website van House&Home en vul het contactformulier in of bel 076-5218680 om een afspraak te maken voor in onze showroom.

https://house-home.nl/producten/sunway-elektrische-bediening/