Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Dienstverlening

Ervaring met Jilster Afscheid groep 8

Binnenkort gaan wij een afscheidscadeau maken in verband met afscheid groep 8, van de basisschool. En daarvoor zouden wij graag iets heel origineels willen bedenken! Wij als ouders wilden naast iets aan de juf te geven ook iets aan de leerlingen geven. Iets dat voor de leerlingen ook een goede herinnering geeft voor later. Dat als ze erin terug kijken dat ze dan weer aan die, hopelijk, leuke tijd van afscheid groep 8 terug denken.

Afscheid groep 8

Allereerst zijn we gaan Googelen op afscheid groep 8. We kwamen allerlei websites en forums tegen met daarop vele leuke ideeën. Enkele ouders kwamen met het idee om de juf en leerlingen een afscheids cadeau te geven. We zijn als ouders super tevreden over de juf, de juf heeft de leerlingen een super tijd gegeven en heeft ervoor gezorgd dat iedereen het naar hun zin hadden. Wij zijn dus gaan zoeken naar een origineel idee, maar kwamen bijna alleen maar uit op enkele knutsel ideeën. Dit was niet wat we zochten. We wilde iets overhandigen dat origineel en professioneel eruit zag. Ik kwam Jilster.nl. Hen idee was het maken van een tijdschrift, waarin elke ouder, leerlinge en leerkracht zijn eigen bladzijde moet ontwerpen. Een super leuk idee voor afscheid groep 8.

Afscheidscadeau maken

Iedere leerling uit groep 8 heeft een hele pagina gekregen om zijn bevindingen op te schrijven wat zij dat jaar gedaan hebben. Denk dan aan het kamp, de afscheidsmusical of de schoolreisjes. Maar ook over de cito toets en naar welke middelbare school ze dat jaar gaan! Er was genoeg ruimte voor leuke grapjes en foto’s in het tijdschrift.

Zoek je ook een origineel idee voor afscheid groep 8? Kijk eens op jilster.nl Zij hebben super leuke ideeën en dat tegen een goede prijs kwaliteit verhouding! Zeker een aanrader.