Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Aanbiedingen

Fashion Trends in de serie ‘Emily in Paris’

Fashion Trends in de serie ‘Emily in Paris’ 

De serie ‘Emily in Paris’ staat bekend om de kledingstijl van het hoofdpersonage Emily, het cultuur contrast tussen Frankrijk en Amerika en natuurlijk de prachtige stad Parijs. De serie begint met een Amerikaanse marketing specialist Emily die voor een opdracht naar een kantoor in Parijs wordt gestuurd. Eenmaal in Parijs wordt Emily geconfronteerd met de Franse werkcultuur en wordt ze verliefd op de mooie stad Parijs. 

 

Fashion icoon

Van baret tot pump is Emily iedere aflevering weer een fashion icoon. Ze draagt typisch Franse en vooral kleurrijke outfits. De liefhebbers van de serie kunnen er geen genoeg van krijgen. Het unieke aan deze serie is dat iedere aflevering ook een soort fashion show is en wij zitten front row! 

 

Barret

De verschillende hoeden die Emily draagt zijn iconisch voor de serie. De baret is natuurlijk een klassiek item die vaak wordt gedragen in Parijs. Voornamelijk in het tweede en derde seizoen draagt Emily dit item vaak. Hiermee wil de stylist laten zien dat Emily zich steeds meer één voelt met de stad. 

 

Muts

Ook de muts is een item dat Emily graag draagt. Vaak is de bedoeling van de stylist om hierdoor te laten zien dat het koud is in Parijs. Dit item is natuurlijk altijd handig om in je kast te hebben. Zowel in de winter als in de zomer kan een muts je outfit maken. Het maakt een outfit stoer, vrouwelijk en het houdt je lekker warm. Emily heeft wel smaak!

 

Bucket hat

De bucket hat is een item die we al een tijdje voorbij zien komen en ook Emily is de trend niet ontgaan. Het hoedje is ideaal voor in de herfst, maar ook in de zomer is het erg handig als bescherming tegen de zon. Een bucket hat beschermt je gezicht tegen de regen, zodat bijvoorbeeld je make-up goed blijft zitten. 

 

Opa-pet

Een ander favoriet item van Emily is de opa-pet. Het klinkt misschien gek, maar de opa-pet is net zo vrouwelijk als een gewone dames hoed en ook zeker net zo stijlvol.

https://www.hoedenonline.nl/