Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Auto’s en Motoren

Gaat jouw autohart sneller kloppen?

Net als de jaarlijkse release van nieuwe telefoons of software, worden er ook elk jaar nieuwe auto’s gelanceerd. Voor autoliefhebbers is dit dan ook vaak een mooi moment en ze leven hier vaak echt naartoe. Ze zullen van tevoren alle specificaties van de nieuwe modellen uitzoeken en zijn degene die vooraan zullen staan bij de release ervan. Het is dus wel duidelijk dat hun autohart sneller gaat kloppen van deze releases, maar welke releases zullen er dit jaar plaatsvinden?

 

Volvo

In het jaar 2022 komt er een nieuwe Volvo XC90, een auto met een innovatief en strak design. Het is dus totaal iets anders dan Volvo occasions, maar hiermee is het wel een baanbrekend ontwerp. Er wordt daarom ook gezegd dat vele van deze elementen terug zullen worden gezien in andere nieuwe modellen van andere merken. De auto kan daarom worden gezien als een echte trendsetter, waardoor autoliefhebbers maar al te graag even komen kijken hoe deze auto er in de realiteit uit ziet. Ook zullen alle versies van de XC90 elektrisch of hybride zijn, waardoor er afscheid wordt genomen van de dieselmotoren.

 

BMW

Voor de echte raceliefhebbers zal de BMW M3 Touring op de markt komen. Dit is een auto die eerder nog voor het circuit was gemaakt, maar nu ook daadwerkelijk in een vernieuwde versie de openbare weg op zal gaan. Zoals je hieruit kan afleiden is het een razendsnelle auto en is het dus van belang dat je geen spullen meeneemt in de auto die eventueel kunnen breken. Wel zal je sneller dan ooit op je bestemming aankomen, want doorgassen kan de auto wel.

 

Prijskaartje

Echter zullen autoliefhebbers niet altijd de mogelijkheid hebben deze auto’s zelf te bemachtigen. Aan zo’n nieuwe auto zit namelijk een aardig prijskaartje waardoor het zijn van een autoliefhebber daarom zeker geen goedkope hobby is. Daarnaast zijn de auto’s bij de eerste release nog erg beperkt verkrijgbaar. Als je niet het geld hebt om de auto te kopen is er natuurlijk altijd de optie de auto te huren bij auto huren Rotterdam West en er hierdoor tijdelijk van te kunnen genieten. Hierdoor kunnen autoliefhebbers toch nog even ervaren hoe het is om in deze nieuwe, razendsnelle modellen te rijden.