Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Aanbiedingen

Je spiriuele horoscoop deze maand

Gefeliciteerd beste Boogschutter! Door de gunstige invloed van Jupiter ben je de hele maand financieel gezegend! Maar nu het geld binnenstroomt, betekent het niet dat je dit zomaar moet verkwisten. Met duidelijke financiële doelen en budgetten, zul je je veel zekerder voelen, want dat gat in je hand is eigenlijk een uiting van verborgen angsten en onzekerheden. Een duidelijk plan zorgt voor een diepe sereniteit. Mercurius is het grootste deel van deze maand in je teken, waardoor je ook intuïtieve inzichten krijgt en je logisch denken op scherp staat. Neem op het juiste moment actie om je ideeen te manifesteren en blijft er niet alleen maar van dromen!

 Beste Steenbok, Jupiter beweegt je teken binnen en blijft hier 12 maanden. Het is de planeet van overvloed, vreugde, goed karma en tevredenheid. Mediteer en sta open om te ontvangen, want Jupiter wil je geschenken brengen en je wensen vervullen! Je hebt nogal de gewoonte om je onwaardig te voelen, maar het is tijd om dit loslaten. Stel ook doelen voor 2020. Laat je fantasie op de vrije loop en schrijf alles op, zelfs dingen die je nu onmogelijk lijken! Het Universum zit vol onverwachte wendingen en nu is het jouw tijd om gezegend te worden!

 Beste Waterman, de afgelopen tijd heb je waarschijnlijk wat moeite gehad op je spirituele pad. Nu Jupiter van teken verwisselt, krijg je de kans om de schoonheid van het Universum weer in te zien. De kans is groot dat je een nieuw doel in het leven vindt en depressieve gedachten krijg hierdoor makkelijker onder de controle. Mediteer op vergeving voor jezelf, anderen of zelfs omstandigheden. Maak lijstjes met dingen waarvoor je dankbaar bent en neem die af en toe opnieuw door. Omring jezelf met vrienden die positief denken ondersteunen. Ook op carrièregebied zul je deze maand enorm gemotiveerd zijn, en zelfs je hobby’s krijgen een vernieuwde passie.

 Beste Vissen, vertrouw op je instincten, zelfs op je werk. Ook op je werk kun je namelijk met intuïtieve oplossingen komen. Door regelmatig te mediteren kun je makkelijker openstaan om dit te ontvangen. Je hoeft niet per se 20 minuten lang stil te zetten, af en toe even gedurende de dag een rustmoment nemen en op je ademhaling te focussen, doet ook al wonderen. Vergeet nooit dat je een wijze en krachtige ziel hebt. Onderschat jezelf niet! De moeite om nieuwe vriendschappen te sluiten en maak ook tijd vrij om tijd door te brengen met bestaande gelijkgestemde vrienden, die net zo’n groot hart hebben als jij. Als een oud-geliefde weer contact met je op zoekt of zelfs opnieuw een relatie met je wil, zorg er dan goed voor dat je dit keer een gezonde basis hebt en dat het geen ‘reddingsmissie’ wordt!

 Beste Ram, qua carrière zit je nu op een hoogtepunt in een cyclus die 12 jaar duurt. Projecten of doelen waar moeilijk schot in kwam, beginnen nu eindelijk vruchten af te werpen. Blijf tijdens je meditaties ook visualiseren en <em>voel</em> je succes en vreugde! Overweeg ook eens om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij iets wat je aan het hart gaat. Zo kunnen de zegeningen die ontvangt van het Universum doorvloeien naar anderen en komt er ruimte vrij voor meer overvloed in je leven!

 Beste Stier, sta open voor nieuwe manieren om aan je zielsontwikkeling te werken. Vooral meditatie zal je veel rust geven. Deze maand ervaar je ook een innerlijke rust die je overstelpt met dankbaarheid. Vertrouw op je intuïtie, want vaak doe je je ideeën af als gezond verstand, terwijl ze best bijzonder en soms zelfs briljant zijn! Op relatiegebied kun je deze maand veel zindering en spannende momenten verwachten! Je voelt zich sterk aangetrokken, of wat doet je huidige partner, of een nieuw persoon in je leven, en als kers op de taart zorgt intieme ingezonden communicatie voor extra veel passie.

 Beste Tweelingen, deze maand kun je veel overvloed verwachten, dus geniet van de zegeningen die jouw kant op komen! Dit kan zowel op emotioneel, spiritueel of financieel gebied zijn. Mediteer op het vergeving van oud zeer, zodat je hart en geest volledig openstaan voor alles wat het leven jou te bieden heeft. Zoek wijze raad om je geld veilig te investeren en eventuele schulden af te betalen. Het is ook een goed moment om meer aandacht besteden aan je gezondheid, niet om problemen even snel op te lossen, maar echt als langetermijnsplanning. Als je alleenstaand bent, kun je een geweldige nieuwe liefde ontmoeten die heel slim en grappig is!

 Beste Kreeft, je kunt een geweldige en gepassioneerde relatie beginnen die ook intellectueel stimulerend is. Sta open voor allerlei soorten mensen, zelfs iemand die misschien niet per se jouw type is. Je kunt aangenaam verrast worden! Als je al een partner hebt, dan komen jullie met creatieve oplossingen voor jullie communicatie- en relatieproblemen. Het kan enorm helpen om samen te mediteren, of gewoon samen te praten over spirituele of filosofische onderwerpen, want dit schept een bijzondere band. Op gezondheidsgebied is het vooral belangrijk om plezier te hebben en niet te obsessief bezig te zijn met het idee dat je moet sporten. Geniet gewoon van het moment en waar je lichaam toe in staat is.

 Beste Leeuw, gezond zijn kan ook leuk zijn! Probeer eens iets nieuws, zoals yoga, sport, ademhalingsoefeningen of wat dan ook. Experimenteer met verschillende soorten groenten, kruiden en recepten. Wees niet bang om eens een nieuwe keuken te ontdekken. Het loont ook ontzettend om met een personal trainer aan de slag te gaan om een gewoonte te creëren om te bewegen, en vooral te leren dit zonder blessures onder de knie te krijgen. Herhaal positieve affirmatie’s over je lichaam. Lof is heilzaam! Op werkgebied krijg je mogelijk een bonus, of een nieuw project of nieuwe positie waardoor je vernieuwd enthousiasme krijgt.

   

Beste Maagd, door de invloed van Jupiter kun je wat makkelijker loslaten en gewoon lol hebben! Je bent altijd heel serieus, maar spel en plezier zijn echt ook heel belangrijk voor je ontwikkeling en gezondheid. Omring jezelf met mensen die je aan het lachen krijgen. Doe lekker gek met kinderen en huisdieren. Probeer eens iets nieuws, zoals een kunstproject of danslessen. Je relaties zullen opbloeien wanneer je je perfectionisme los laat. Je hart staat ook meer open voor anderen wanneer je van jezelf kunt houden. Deze maand kun je ook helende gesprekken hebben met eventuele broers en zussen, zodat eventuele spanningen tussen jullie weer opgelost worden. Meditatie helpt je om op je intuïtie te vertrouwen en actie te ondernemen op basis van je innerlijke wijsheid.

Beste Weegschaal, de komende feestdagen kun je wat strubbelingen verwachten met familieleden, maar zie het als een mogelijkheid om dit te helen. Door te mediteren voel je meer compassie voor hen, en vooral ook voor jezelf. Probeer een positieve herinnering of eigenschap bij iedereen te bedenken en visualiseer hun goddelijke zelf, zelfs als deze om heel veel ellende en pijn wordt omringd. Ook kun je heel veel overvloed verwachten in je leven deze maand! Bijvoorbeeld in de vorm van een grote bonus op je werk, of ander onverwacht inkomen. Laat de liefde door je heen vloeien en dan zul je vanzelf geweldige mensen en omstandigheden aantrekken.

Beste sterrenbeeld Schorpioen, de energetische planeet Mars staat volgens je horoscoop in je teken, waardoor je barst van de energie en passie. Maar wacht nog niet tot januari om je lichaam goed te behandelen, want als je goed eet, voel je je ook goed. Deze maand kun je een nieuwe relatie beginnen. Neem jezelf voor om leuke doelen te stellen, zoals een reis naar een plek waar je altijd al heen hebt willen gaan en prik alvast een datum. Nu Jupiter van teken verwisselt, voel je de energie van affirmatie’s heel sterk. Het is makkelijk om je dromen te manifesteren wanneer je gepassioneerd bent over het leven!

Lees alles over je sterrenbeeld en ook je Chinese horoscoop op Horoscoop Luna. Lees ook je daghoroscoop of meer over je sterrenbeeld.

https://www.horoscoop-luna.nl