Wat hebben de sterrenbeelden voor je in petto deze maand horoscoop?

Gefeliciteerd beste Stier! Je woorden en gedachten hebben deze maand extra veel kracht! Wat wil je hiermee doen? Stel een lijstje op met zowel innerlijke als externe veranderingen en bedenk bijbehorende affirmaties om dit kracht bij te zetten. Mediteer op elk aandachtspunt en <em>voel</em> ook daadwerkelijk hoe het zal zijn wanneer het eenmaal is gemanifesteerd. Je hoeft je echt niet egoïstisch te voelen wanneer je het universum vraagt om je verlangens te vervullen. Wanneer je gelukkig bent, straal je immers meer energie uit, waarmee je ook anderen kunt zegenen! Wees je ervan bewust wanneer je geïrriteerd raakt. Waarschijnlijk is de onderliggende behoefte hier dat je duidelijkere grenzen en hogere standaarden moet stellen bij anderen. Wees streng maar vriendelijk.

 

 

 

Beste Tweelingen, dit is een geweldige maand op financieel gebied! Heb je nog opvattingen die je ervan weerhouden financieel te groeien? Heb je negatieve gedachten rondom geld? Beperk je je overvloed door te denken dat je het niet verdient of dat het niet mogelijk is voor jou? Vertrouw op mensen die verstand van zaken hebben om je te helpen eventuele schulden af te betalen, een spaarfonds op te zetten en zelfs te leren investeren! “Marineer” je geest in boeken over overvloed en spiritualiteit en laat de zegeningen in je leven toe.

 

 

Beste sterrenbeeld Kreeft, deze maand beweegt Mars je teken binnen, wat eens in de twee jaar gebeurt, waardoor je barst van de energie en enthousiasme! Heb de moed om nieuwe dingen te proberen, al is het maar een ander kapsel of modestijl. Je bent nogal een gewoontedier, dus uiterlijke veranderingen kunnen reflectie zijn van diepere spirituele verschuivingen. Als relaties geblokkeerd raken, neem dan je waardesysteem eens onder de loep. Zijn je partnerschappen wel een goede afspiegeling van jouw opvattingen en standaarden? Zeg duidelijk en met zelfvertrouwen wat je graag wilt. Connecties die de moeite waard zijn, evolueren mee. Degenen die niet mee kunnen groeien, zullen eindigen. Hierdoor komt er meer ruimte vrij om nieuwe mensen aan te trekken die op één lijn zitten met je waarden en hart.

 

Beste Leeuw, deze maand staan je geweldige doorbraken en vooruitgang op het werk te wachten! Ondanks dat je heel druk bezig wilt zijn, is het belangrijk dat je ook goed voor jezelf blijft zorgen. Eet gezonde maaltijden, en sla geen maaltijden over. Beoefen diepe ademhalingen of yoga. Verwen je lichaam (en geest) eens met een massage. Wanneer je mediteert, wees dan niet gealarmeerd als oude wrok of woede weer naar boven komt drijven. Je hart ontdoet zich gewoon van oude kwesties die je vitale energie blokkeren. Laat de gevoelens in je opkomen zonder er in mee te gaan of er een lang verhaal aan vast plakken. Heb je hier moeite mee, schrijf het dan van je af, en verbrand of verscheur het vervolgens. Je bent vrij!

 

Beste Maagd, je werkt zo hard en maak je zoveel zorgen! Komende mei en juni is het belangrijk dat je focust op je speelse kant. Ontwikkel hobby’s of heb gewoon lol met je vrienden. Ook is het een ideaal moment om nieuwe spirituele paden te verkennen, zoals een andere vorm van meditatie of yoga. Misschien vind je inspiratie in een bezoekje aan een kerk of tempel. Zorg er wel voor dat je geen dagtaak maakt van je spirituele groei, en hou je geest gewoon nieuwsgierig en open. Het kan helpen om eens goed na te denken over je verleden als kind. Waardoor stopte je speelsheid? Wanneer begon je hard over jezelf te oordelen? Breng deze ervaringen naar een plek van heling zodat je ze kunt loslaten. Geniet van je nieuwe gebalanceerde zelf, waarbij je niet alleen dingen gedaan krijgt, maar er ook van kunt genieten!

 

Beste sterrenbeeld Weegschaal, dit is een geweldige maand voor carrièresucces! Je voelt je heel efficiënt en populair. Het is alsof alles wat je aanraakt in goud verandert! Blijf elke dag mediteren, want dit zorgt ervoor dat je goed op één lijn zit met je intuïtie. Qua financiën is het een goed moment om je eens te verdiepen in investeringen. Emotioneel gezien kunnen relaties je vragen om stappen te ondernemen voor meer diepte en vertrouwen. Misschien is tantra zelfs de moeite waard om te verkennen, waarbij passie en de ziel samenkomen. Denk positieve gedachten over je lichaam voor een gezond zelfbeeld. Prijs je lichaam voor alle magie en kracht die het bevat. Het is voor jou bijna een verslaving om steeds op jezelf te vitten. Zorg ervoor dat je afkickt en je innerlijke leven zal ontzettend sereen worden.

 Beste Schorpioen, deze maand kun je een geweldige nieuwe relatie beginnen, of een bestaand partnerschap kan op een verrassende manier vernieuwen! De sleutels tot succes zijn duidelijke communicatie en samen iets doen waarbij jullie je waarden en interesses kunnen delen. Jullie kunnen bijvoorbeeld elke dag samen yoga doen of mediteren en elkaar inspireren door jullie spirituele groei te bespreken. Het is voor jou essentieel dat je iemand vertrouwt voordat je je hart opent. Daar is op zich niks mis mee, maar let wel goed op dat je niet vasthoudt aan oud verraad dat je ervan weerhoudt om je hart in het huidige moment te openen. Laat los en geloof dat mensen werkelijk van je kunnen houden!

 Beste Boogschutter, dit is een geweldige tijd voor financiële doorbraken! Vind iemand die je vertrouwt en verstand van zaken heeft om samen je financiën door te nemen. Je kunt al snel manieren vinden om eventuele schulden af te lossen en een spaarpotje aan te maken, terwijl je toch leeft in “verstandige overvloed”. Besparen en lijden zijn niet synoniem aan elkaar. Als je een partner hebt, dan kan dit nieuwe geldplan deuren openen voor meer vertrouwen en zelfs meer spanning in de slaapkamer! Ook is het een mooi moment om je gezondheid goed aan te pakken. Probeer eens iets nieuws, zoals yoga of gewoon fitness met meditatieve muziek. Je zult je bekrachtigd en gevitaliseerd voelen.

 Beste sterrenbeeld Steenbok, een belangrijk punt om deze maand op te mediteren is hoe jouw harde kritiek op jezelf je ervan weerhoudt om anderen dichtbij je toe te laten. Deze maand kun je een nieuwe relatie beginnen of een bestaande relatie kan op een fantastische manier nieuw leven ingeblazen krijgen. Maar dit kan alleen gebeuren als je jezelf duidelijk ziet. Schrijf op wat je sterke punten zijn: je integriteit, je loyaliteit en vooral ook je fantastische droge gevoel voor humor! Je hebt jarenlang gefocust op je gebreken, dus nu mag je eindelijk focussen op je geweldige kwaliteiten zodat je balans creëert een je psyche en hart. Observeer hoe anderen op je reageren, of dit nu je vrienden, kinderen, collega’s of zelfs huisdieren zijn. Ze zijn dol op je en respecteren je, dus volg hun goede voorbeeld en respecteer en adoreer ook jezelf!

 Beste Waterman, je kunt deze maand een nieuwe baan beginnen of hernieuwd enthousiasme ervaren voor een huidige betrekking. Het is ook een leuk moment om een nieuw gezondheidsregime te verkennen. Dit kan zo simpel zijn als je lichaam prijzen en bedanken wanneer je mediteert. Zegen deze geweldige “machine” waarin je leeft zodat je vreugde en vitaliteit kunt voelen! Je zult ook merken dat het makkelijker is om oude kwesties uit je jeugd los te laten waar je al jaren mee worstelt. Het lijkt nu ineens absurd dat je zo’n zware last moet meedragen, terwijl je deze gewoon van je af kunt zetten en ongedwongen verder kunt lopen. Dat scheelt!

 Beste Vissen, deze maand zul je merken hoe sterk dankbaarheid invloed heeft op je hersenenchemie en immuunsysteem. Selecteer zorgvuldig je gedachten en woorden om een nieuw leven vol vreugde te creëren. Deze maand zie je veel oplossingen voor moeilijke problemen en merk je dat je beter bestand bent tegen de stress van het leven. Omring je met vrienden die jouw opvattingen delen zodat zij je weer op het juiste pad krijgen wanneer je vervalt in oude patronen.

 Beste Ram, wanneer je je deze maand geblokkeerd voelt op je werk, uit je frustraties dan niet met roddels of chagrijnigheid. Heb je wel eens gemerkt dat problemen met meerderen of “het systeem” op je werk overeenkomsten vertoont met kwesties met je ouders of familie? Mediteer hier op. Het klinkt misschien bizar, maar er kunnen enorme doorbraken plaatsvinden in zowel je geest als je externe omgeving wanneer deze aha-erlebnis ervaart. Je kunt zelfs een promotie of een nieuwe baan aangeboden krijgen waardoor je niet meer geconfronteerd hoeft te worden met de persoon die problemen veroorzaakt. Deze maand staat ook in het teken van financiële overvloed, dus sta ervoor open om te ontvangen!

Lees meer over de sterrenbeelden en welke sterrenbeelden bij elkaar passen op Horoscoop-hoekje.nl

 

https://www.horoscoop-hoekje.nl