Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Aanbiedingen

Horoscoop voor alle sterrenbeelden

Beste sterrenbeeld Ram, tijdens de eerste helft van mei is het belangrijk om aanhoudende financiële kwesties af te wikkelen. Mediteer ook om te kijken of je nog wrok koestert die je ervan weerhoudt anderen te vertrouwen. Werk aan deze zorgen, want ze vreten je energie op een subtiel maar merkbaar niveau. Halverwege mei komt er een nieuwe energie je leven binnen, met vrolijke mensen en instellingen. Maar je moet volledig gereinigd zijn van spanning om volledig te kunnen genieten van de zegeningen die je te wachten staan. Gefeliciteerd beste Stier! Mei komt misschien wat langzaam op gang, maar er staan ook spannende verassing op je te wachten! Door de invloed van Mars en Saturnus raak je snel gefrustreerd en heb je soms het gevoel dat de dingen niet gaan zoals jij wil, of dat mensen je geen succes gunnen. Mediteer elke dag om je spanning te verlichten en omstandigheden te vergeten, zodat je open staat om de komende zegeningen te ontvangen. Halverwege de maand zul je je meer verbonden voelen met mensen en zullen je behoeften vervuld zijn. Je kunt ook onverwacht wat extra geld krijgen!

Tweelingen horoscoop

Beste Tweelingen, je kunt deze maand een geweldige nieuwe relatie beginnen, of je huidige relatie krijgt nieuwe kracht en leven ingeblazen. Je krijgt ook waardering voor jezelf. Je bent tenslotte een heel fijn persoon en dat zal het leven ook naar je terug reflecteren! Bereid je voor op deze heerlijke gevoelens door je hart te reinigen van oude teleurstellingen. Reflecteer ook op hou je jezelf onnodig neerhaalt. Vraag hun Universum om hulp om door je negatieve verslaving heen te breken! Beste sterrenbeeld Kreeft, let deze maand goed op je dromen, want ze kunnen je inzichten geven in hoe je meer vervulling in je leven kunt krijgen. Probeer tijdens het mediteren situaties te visualiseren waar je gelukkig van wordt. Deze creatieve energie heeft het vermogen om te materialiseren. Je kunt ook opnieuw in contact komen met een oude geliefde of zelfs een vergeten hobby oppikken waardoor je je weer jong en vreugdevol voelt. Herinner jezelf eraan dat je het verdient om plezier te hebben. Zorg ervoor dat plezier een prioriteit en spirituele discipline wordt! Beste Leeuw, je staat op het punt allerlei vervullende mensen en activiteiten aan te trekken in je leven. Door te mediteren en herinneringen van oude obstakels uit je geest te ruimen, maak je ruimte vrij om meer goede dingen in je leven aan te trekken. Je hebt het vermogen om je persoonlijke tekortkomingen te confronteren die je ervan weerhouden echt gelukkig te zijn. Schrijf over je problemen en verscheur of verbrand het papier daarna! Zelfs als je familieleden nog blijven hangen in oude kwesties, hoef jij hun problemen nog niet te ‘erven’! Beste Maagd, wees deze maand geduldig en rustig op je werk. Je bent misschien gefrustreerd door bepaalde methoden of principes van collega’s of managers. Halverwege mei kom je in rustiger vaarwater terecht en zul je doorbraken ervaren op het gebied van je baan, salaris en hoe anderen je zien. Mensen die moeilijk doen, zullen worden geconfronteerd en jij bent hier niet bij betrokken. Gebruik hetzelfde idee voor familiekwesties. Mediteer gewoon en visualiseer een licht dat op iedereen schijnt, zonder betrokken te raken bij al hun drama! Beste Weegschaal, als je spanning voelt in je romantische of financiële partnerschappen, haal dan even diep adem en zorg ervoor dat je ook mediteert. Ruziemaken, overtuigen of je zorgen maken zullen je geen goed doen. Focus op het loslaten van oude kwesties die je gestrest maken. Wees zo sereen mogelijk en heb er vertrouwen in de je halverwege de maand oplossingen zult vinden! Je zult weer kunnen vertrouwen en ontspannen zijn in belangrijke relaties. Het zal je duidelijk zijn dat het Universum aan jouw kant staat en om je geluk geeft!

Schorpioen horoscoop

Beste Schorpioen, eventuele moeilijke situaties in je relaties zijn er om je te laten zien dat je problemen met vertrouwen kunt helen. Reageer niet vanuit je emoties, maar ga naar binnen, mediteer en schrijf je intense gevoelens van je af. Visualiseer na dit innerlijke proces hoe je pijn en twijfels in een vergevend vuur worden verzwolgen om je hart te reinigen. Halverwege mei zul je talloze ervaringen hebben die veilig, liefdevol en verrijkend zijn. Je kunt zelfs onverwacht een verbetering in je financiën zien! Beste Boogschutter je relaties gaan er flink op vooruit! Je kunt een geweldig nieuw persoon ontmoeten wanneer je single bent, of je huidige relatie kan drastisch verbeteren. Maar om het meeste te halen uit je heling en geluk, is het belangrijk dat je mediteert op het loslaten van kleine irritaties die je minder warm en ontvankelijk maken. Of het nu over jezelf, familie, werk of leven in het algemeen gaat, focus op dankbaarheid en tolerantie en je zult de best mogelijke uitkomsten aantrekken! Beste Steenbok, kijk uit voor negatieve denkpatronen wanneer het even niet goed gaat in relaties. Je hebt meer gemeen met je partner dan je nu misschien kunt zien. Als je single bent, zijn er talloze interessante mensen die je nog kunt ontmoeten! Mediteer op overvloed zodat je alles vanuit een positief perspectief kunt zien. Gebruik affirmaties. Eet ook goed zodat je je lekker in je vel voelt. Halverwege de maand zul je je een stuk beter voelen! Je staat op het punt om door verstoorde jeugdpatronen te breken die je ervan weerhouden optimaal van het leven te genieten. Je bent een vast teken en niet zo vrij van geest als je graag wilt denken — maar door de energie van deze maand voelt het veiliger om buiten je hokje te stappen. Je voelt je makkelijker verbonden met anderen en voelt meer vreugde zonder cynisme. Ook zul je meer in je hart en minder in je hoofd zitten. Je bent nog steeds ontzettend intelligent, maar ook meer aanwezig en zachtaardig zonder opgelatenheid. Beste sterrenbeeld Vissen, als je het gevoel hebt dat je spirituele beoefening niet meer hetzelfde effect heeft, probeer dan eens het een en ander te veranderen. Er zullen nieuwe kansen komen om je intuïtie te ontwikkelen als je iets nieuws in het meditatiegebied van je huis neerzet. Of probeer eens een geheel ander plekje te vinden. Misschien vind je het prettig om buiten te mediteren, of experimenteer eens met een nieuwe yogales. Probeer met hechte familieleden, vrienden of je partner te mediteren. Tegen het einde van de maand zul je vernieuwde energie voelen op dit gebied.

Gefeliciteerd beste Stier! Je woorden en gedachten hebben deze maand extra veel kracht! Wat wil je hiermee doen? Stel een lijstje op met zowel innerlijke als externe veranderingen en bedenk bijbehorende affirmaties om dit kracht bij te zetten. Mediteer op elk aandachtspunt en <em>voel</em> ook daadwerkelijk hoe het zal zijn wanneer het eenmaal is gemanifesteerd. Je hoeft je echt niet egoïstisch te voelen wanneer je het universum vraagt om je verlangens te vervullen. Wanneer je gelukkig bent, straal je immers meer energie uit, waarmee je ook anderen kunt zegenen! Wees je ervan bewust wanneer je geïrriteerd raakt. Waarschijnlijk is de onderliggende behoefte hier dat je duidelijkere grenzen en hogere standaarden moet stellen bij anderen. Wees streng maar vriendelijk.

 

 

 

Beste Tweelingen, dit is een geweldige maand op financieel gebied! Heb je nog opvattingen die je ervan weerhouden financieel te groeien? Heb je negatieve gedachten rondom geld? Beperk je je overvloed door te denken dat je het niet verdient of dat het niet mogelijk is voor jou? Vertrouw op mensen die verstand van zaken hebben om je te helpen eventuele schulden af te betalen, een spaarfonds op te zetten en zelfs te leren investeren! “Marineer” je geest in boeken over overvloed en spiritualiteit en laat de zegeningen in je leven toe.

 

 

Beste sterrenbeeld Kreeft, deze maand beweegt Mars je teken binnen, wat eens in de twee jaar gebeurt, waardoor je barst van de energie en enthousiasme! Heb de moed om nieuwe dingen te proberen, al is het maar een ander kapsel of modestijl. Je bent nogal een gewoontedier, dus uiterlijke veranderingen kunnen reflectie zijn van diepere spirituele verschuivingen. Als relaties geblokkeerd raken, neem dan je waardesysteem eens onder de loep. Zijn je partnerschappen wel een goede afspiegeling van jouw opvattingen en standaarden? Zeg duidelijk en met zelfvertrouwen wat je graag wilt. Connecties die de moeite waard zijn, evolueren mee. Degenen die niet mee kunnen groeien, zullen eindigen. Hierdoor komt er meer ruimte vrij om nieuwe mensen aan te trekken die op één lijn zitten met je waarden en hart.

 

Beste Leeuw, deze maand staan je geweldige doorbraken en vooruitgang op het werk te wachten! Ondanks dat je heel druk bezig wilt zijn, is het belangrijk dat je ook goed voor jezelf blijft zorgen. Eet gezonde maaltijden, en sla geen maaltijden over. Beoefen diepe ademhalingen of yoga. Verwen je lichaam (en geest) eens met een massage. Wanneer je mediteert, wees dan niet gealarmeerd als oude wrok of woede weer naar boven komt drijven. Je hart ontdoet zich gewoon van oude kwesties die je vitale energie blokkeren. Laat de gevoelens in je opkomen zonder er in mee te gaan of er een lang verhaal aan vast plakken. Heb je hier moeite mee, schrijf het dan van je af, en verbrand of verscheur het vervolgens. Je bent vrij!

 

Beste Maagd, je werkt zo hard en maak je zoveel zorgen! Komende mei en juni is het belangrijk dat je focust op je speelse kant. Ontwikkel hobby’s of heb gewoon lol met je vrienden. Ook is het een ideaal moment om nieuwe spirituele paden te verkennen, zoals een andere vorm van meditatie of yoga. Misschien vind je inspiratie in een bezoekje aan een kerk of tempel. Zorg er wel voor dat je geen dagtaak maakt van je spirituele groei, en hou je geest gewoon nieuwsgierig en open. Het kan helpen om eens goed na te denken over je verleden als kind. Waardoor stopte je speelsheid? Wanneer begon je hard over jezelf te oordelen? Breng deze ervaringen naar een plek van heling zodat je ze kunt loslaten. Geniet van je nieuwe gebalanceerde zelf, waarbij je niet alleen dingen gedaan krijgt, maar er ook van kunt genieten!

 

Beste sterrenbeeld Weegschaal, dit is een geweldige maand voor carrièresucces! Je voelt je heel efficiënt en populair. Het is alsof alles wat je aanraakt in goud verandert! Blijf elke dag mediteren, want dit zorgt ervoor dat je goed op één lijn zit met je intuïtie. Qua financiën is het een goed moment om je eens te verdiepen in investeringen. Emotioneel gezien kunnen relaties je vragen om stappen te ondernemen voor meer diepte en vertrouwen. Misschien is tantra zelfs de moeite waard om te verkennen, waarbij passie en de ziel samenkomen. Denk positieve gedachten over je lichaam voor een gezond zelfbeeld. Prijs je lichaam voor alle magie en kracht die het bevat. Het is voor jou bijna een verslaving om steeds op jezelf te vitten. Zorg ervoor dat je afkickt en je innerlijke leven zal ontzettend sereen worden.

 Beste Schorpioen, deze maand kun je een geweldige nieuwe relatie beginnen, of een bestaand partnerschap kan op een verrassende manier vernieuwen! De sleutels tot succes zijn duidelijke communicatie en samen iets doen waarbij jullie je waarden en interesses kunnen delen. Jullie kunnen bijvoorbeeld elke dag samen yoga doen of mediteren en elkaar inspireren door jullie spirituele groei te bespreken. Het is voor jou essentieel dat je iemand vertrouwt voordat je je hart opent. Daar is op zich niks mis mee, maar let wel goed op dat je niet vasthoudt aan oud verraad dat je ervan weerhoudt om je hart in het huidige moment te openen. Laat los en geloof dat mensen werkelijk van je kunnen houden!

 Beste Boogschutter, dit is een geweldige tijd voor financiële doorbraken! Vind iemand die je vertrouwt en verstand van zaken heeft om samen je financiën door te nemen. Je kunt al snel manieren vinden om eventuele schulden af te lossen en een spaarpotje aan te maken, terwijl je toch leeft in “verstandige overvloed”. Besparen en lijden zijn niet synoniem aan elkaar. Als je een partner hebt, dan kan dit nieuwe geldplan deuren openen voor meer vertrouwen en zelfs meer spanning in de slaapkamer! Ook is het een mooi moment om je gezondheid goed aan te pakken. Probeer eens iets nieuws, zoals yoga of gewoon fitness met meditatieve muziek. Je zult je bekrachtigd en gevitaliseerd voelen.

 Beste sterrenbeeld Steenbok, een belangrijk punt om deze maand op te mediteren is hoe jouw harde kritiek op jezelf je ervan weerhoudt om anderen dichtbij je toe te laten. Deze maand kun je een nieuwe relatie beginnen of een bestaande relatie kan op een fantastische manier nieuw leven ingeblazen krijgen. Maar dit kan alleen gebeuren als je jezelf duidelijk ziet. Schrijf op wat je sterke punten zijn: je integriteit, je loyaliteit en vooral ook je fantastische droge gevoel voor humor! Je hebt jarenlang gefocust op je gebreken, dus nu mag je eindelijk focussen op je geweldige kwaliteiten zodat je balans creëert een je psyche en hart. Observeer hoe anderen op je reageren, of dit nu je vrienden, kinderen, collega’s of zelfs huisdieren zijn. Ze zijn dol op je en respecteren je, dus volg hun goede voorbeeld en respecteer en adoreer ook jezelf!

 Beste Waterman, je kunt deze maand een nieuwe baan beginnen of hernieuwd enthousiasme ervaren voor een huidige betrekking. Het is ook een leuk moment om een nieuw gezondheidsregime te verkennen. Dit kan zo simpel zijn als je lichaam prijzen en bedanken wanneer je mediteert. Zegen deze geweldige “machine” waarin je leeft zodat je vreugde en vitaliteit kunt voelen! Je zult ook merken dat het makkelijker is om oude kwesties uit je jeugd los te laten waar je al jaren mee worstelt. Het lijkt nu ineens absurd dat je zo’n zware last moet meedragen, terwijl je deze gewoon van je af kunt zetten en ongedwongen verder kunt lopen. Dat scheelt!

 Beste Vissen, deze maand zul je merken hoe sterk dankbaarheid invloed heeft op je hersenenchemie en immuunsysteem. Selecteer zorgvuldig je gedachten en woorden om een nieuw leven vol vreugde te creëren. Deze maand zie je veel oplossingen voor moeilijke problemen en merk je dat je beter bestand bent tegen de stress van het leven. Omring je met vrienden die jouw opvattingen delen zodat zij je weer op het juiste pad krijgen wanneer je vervalt in oude patronen.

 

Ram horoscoop

 Beste Ram, wanneer je je deze maand geblokkeerd voelt op je werk, uit je frustraties dan niet met roddels of chagrijnigheid. Heb je wel eens gemerkt dat problemen met meerderen of “het systeem” op je werk overeenkomsten vertoont met kwesties met je ouders of familie? Mediteer hier op. Het klinkt misschien bizar, maar er kunnen enorme doorbraken plaatsvinden in zowel je geest als je externe omgeving wanneer deze aha-erlebnis ervaart. Je kunt zelfs een promotie of een nieuwe baan aangeboden krijgen waardoor je niet meer geconfronteerd hoeft te worden met de persoon die problemen veroorzaakt. Deze maand staat ook in het teken van financiële overvloed, dus sta ervoor open om te ontvangen!

 Lees meer over de sterrenbeelden en je horoscoop. Lees ook de daghoroscoop en Chinese horoscoop.

X