Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Woning en Tuin

Latex spuiten Eindhoven

Latex Spuiten Eindhoven

Eindhoven, wat een stad om in te wonen. Groot gelijk als je daar net een huis hebt gekocht, of misschien je hele leven al woont. Het één óf het ander, je zal toch een kleurtje op de muur nodig hebben. Dit kan je zelf gaan verven maar je kan ook kiezen voor Latex spuiten in Eindhoven. Daar had je vast nog niet over nagedacht. Hieronder staan de voordelen op een rijtje. 

Voordelen Latex Spuiten

Voordeel 1. Sneller dan zelf verven

De muren van je huis in Eindhoven latex spuiten gaat een stuk sneller dan als je het gaat verven. Terwijl traditioneel rollen meestal meerdere dagen duurt is latex spuiten binnen één dag klaar. Ideaal als je net een huis in Eindhoven gekocht en je wilt er lekker snel in gaan wonen!

Voordeel 2. Goedkoper

Je huis in Eindhoven latex spuiten is over het algemeen een dure onderneming. Bespaar kosten met latex spuiten. Dit is namelijk goedkoper dan traditioneel rollen omdat het minder arbeidsuren kost. Hiermee bespaar je veel geld op je eigen tijd, of de arbeidsloon van de latexspuiters.  

Voordeel 3. Egaal en strak eindresultaat

Latex spuiten is dé manier om de muur van je huis in Eindhoven te sauzen zonder strepen en geeft dus altijd een strak en egaal resultaat. Dit komt doordat spuitwerk erg fijn is en bijna geen structuur achterlaat. Wel is de ondergrond medebepalend voor het eindresultaat. Als dit strak en egaal is, zoals bij glad stucwerk in een nieuwbouwwoning, dan zal na het spuiten van de latexverf geen structuur zichtbaar zijn en is het eindresultaat strakker dan strak.

Aanvullend advies Latex Spuiten

Ga bij het latex spuiten van je huis in Eindhoven ten eerste altijd voor A-kwaliteit latex, schrobklasse 1. Dit is de best afwasbare latex die er is. Ga daarnaast met latex spuiten voor nat in nat spuiten. Nat-in nat spuiten is een techniek waarbij nieuwe verf wordt toegevoegd op eerder gespoten lagen natte verf. Hierdoor zijn er geen lijnen zichtbaar, wat met rollen wel zo is (je ziet de afzet banen van de roller). Vergeet niet om vooraf het spuiten alle inwendige naden af te kitten voor een extra mooi eindresultaat.

https://www.dekroonlatexspuiten.com/latex-spuiten-eindhoven

Gerelateerde artikelen

Vertrouw op de specialist van een hoveniersbedrijf in Etten-Leur

Creatieve ideeën met sierbestrating

Laat je inspireren: de beste wooninspiraties voor dit seizoen – Artikeltjeschrijven.nl