Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Mode en Kleding

Een nieuwe bh na een medische ingreep

Een nieuwe bh na een medische ingreep 

Een ingreep aan de borsten is altijd een ingrijpende gebeurtenis. Als de ingreep voorspoedig is verlopen en je bent hersteld dan is het tijd om voor een nieuwe bh op pad te gaan. Zorg dat je van tevoren goed de maat weet van je nieuwe bh zodat je geen verkeerde aankoop doet en weer terug moet voor een nieuwe bh.

Wat voor bh neem je als je een medische ingreep hebt gehad

Het beste wat je kunt doen is een bh nemen die ervoor zorgt dat je geen druk voelt op bepaalde pijnlijke plekken. Met een beugel bh kan het zijn dat je de beugel op je wond of litteken voelt drukken en dat kan heel erg ongemakkelijk aanvoelen. De bedoeling van een bh is namelijk juist dat het lekker zit en daarom is de padded bh zonder beugel aan te raden zodat je geen last hebt van beugels of andere ongemakkelijkheden tijdens het dragen.

Een bh voor een prothese

Als je een prothese hebt dan kan het lastig zijn om een goede bh te vinden die dat kan ondersteunen. Gelukkig is dat geen enkel probleem meer want er zijn speciale bh’s voor protheses die ondersteuning geven aan de borst en de prothese. Een prothese bh is een bh met meerdere mogelijkheden zodat er voor iedere prothese een oplossing is. Ook voor een prothese bh zijn er mooie designs zodat er een mooie bh te vinden is.

Hoe koop je de goede sport-bh?

Je moet op een aantal dingen letten als je een bh koopt zodat hij ook echt goed zit en de bh jou de goede kwaliteit zal leveren. Het is heel erg belangrijk om te kijken naar de maat zodat je de goede maat sport-bh hebt en dus ook geen pijn hebt door je borsten tijdens het uitoefenen van een sport. Er zijn goede bh’s te verkrijgen waardoor je geen enkel ongemak zult voelen tijdens het sporten.

Het is van belang dat je de goede maat bh hebt

Het belangrijkste van een goede bh is dat je de goede maat bh hebt. Als je niet de goede maat hebt dan ondersteunt hij niet en valt het hele effect van een bh weg. Als je naar een bh maattabel kijkt kun je precies zien hoe je jouw maat op moet meten zodat je de precieze maat van jouw nieuwe bh kunt bepalen.