Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Sport

Een korte uitleg om eenvoudig en voordelig medailles te bestellen

Wanneer je werkzaam bent in de sportbranche bij het organiseren van evenementen, weet je hoe belangrijk het is om op tijd de juiste sportprijzen te bestellen. En zeker bij evenementen met veel deelnemers en teamsporten wil je de prijzen zo eenvoudig en voordelig mogelijk bestellen. Het liefst bouw je een goede zakenrelatie op met één leverancier. Sportprijzen kunnen volop aangepast worden naar jouw smaak en de stijl van het evenement. dan is het fijn wanneer je aan een half woord genoeg hebt!

Kies een bedrijf met een brede collectie

Je wilt voor iedere soort sportprijs bij dezelfde leverancier terecht kunnen. Een leverancier die zowel sportbekers, als medailles, kampioensschalen, rozetten en beeldjes in het assortiment heeft. En omdat je de kwaliteit natuurlijk eerst zelf even wilt beoordelen, kies je voor een leverancier met een eigen showroom. Vraag om een rondleiding en bespreek daarna de mogelijkheden voor eventueel maatwerk of staffelkorting bij het bestellen van medailles of bekers in grotere oplagen.

Kies een bedrijf die de productie in eigen beheer heeft

Het liefst heb je een bedrijf dat zelf de productie van zijn sportprijzen verzorgt. Een partij die niet afhankelijk is van een ander bedrijf voor de productie van hun producten. Je moet een wisselbeker kunnen kopen maar ook een kampioensschaal kopen, of een lading medailles doe je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk. Bovendien heeft het bedrijf dan ook veel meer custom made mogelijkheden. Een sportprijs blijft iets speciaals en reflecteert de moeite die je in de organisatie van het evenement hebt gestoken. Je kunt zelfs op maat gemaakte medailles bestellen. En je weet zeker dat de levering van je bestelling altijd in goede handen is. Ga vervolgens één keer per jaar eens langs om de nieuwe collectie te bekijken en je wensen te bespreken voor het volgende seizoen.