Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Aanbiedingen

Natuurlijke glucosamine en elektrolyten voor je paard

Heeft jouw paard behoefte aan extra supplementen zoals glucosamine of elektrolyten? Dan ben je bij Equilin aan het juiste adres. Bij Equilin.eu shop je namelijk zeer hoogwaardige en natuurlijke supplementen voor sportpaarden en recreatiepaarden van alle leeftijden. Bij Equilin geloven we volledig in ‘Het Nieuwe Voeren’ waarbij uitgegaan wordt van de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van paardenvoer.

Waarom glucosamine voor paarden via Equilin

Er bestaan heel wat supplementen die je online of in de winkel kunt kopen, maar bij Equilin profiteer je van 100% plantaardige glucosamine voor paarden in handige poedervorm. Deze is super handig om te doseren en je hebt ook niet veel nodig en kan kan langdurig in hoge dosering gegeven worden indien nodig. Het is ook perfect in combinatie met de BASIC’s krachtvoer van Equilin. De BASIC’s van Equilin vallen uiteen in:

  • EquilinIMMUNO – ter bevordering van de weerstand van het aard
  • EquilinBASIC – de complete basis aanvulling op ruwover
  • EquilinBalancer – organisch gebonden mineralensupplement met natuurlijk vitamine E en pre- en probiotica
  • EquilinGROW – supplement voor de opgroeiende paard
  • EquilinCOMFORT – stimuleert een goede maagfunctie en zorgt voor extra ontspanning

Een groot voordeel van Equilin glocusamine is dat het NIET uit China komt. Het is een kwaliteitsproduct zonder bijmenging van zware metalen. Normaliter bevat glucsamine chondroitine en dit bevat veelal gemalen varkens- en kippenkraakbeen.

Hoe werkt het glucosamine supplement

Glucosamine wordt veelal gebruikt als supplement voor situaties waarbij het dier last heeft artrose of andere gewrichtsproblemen. Met het gebruik zal je dier niet direct de volgende dag alweer beter bewegen, dat heeft langer de tijd nodig. Om werkzaam te worden moet een hoge bloedspiegel worden opgebouwd. En omdat gewrichten weefsels zijn met langzame doorbloeding, heeft dit tijd nodig. Wij adviseren daarom twee tot drie maanden gebruik om echt effect te kunnen zien.

Eén pot van 100% plantaardig glucosamine (450 gram_ is meer dan voldoende voor 2 maanden gebruik. Bestel je er drie via onze webshop, dan profiteer je van 10% korting.

Andere nuttige voedingsstoffen

Glucosamine is één van de stoffen die bijdragen aan betere gewrichten. De andere zijn onder andere chondroïne en vitamine C en nog meer zoals;

  • Calcium zorgt voor een goede en sterke opbouw van de botten.
  • Magnesium is belangrijk voor een goed werkend zenuwsysteem en dat spieren goed kunnen ontspannen en kramp voorkomen. Ook is magnesium belangrijk voor de opname van calcium in de botten.
  • MSM is een organisch zwavel dat een pijnstillende werking kan hebben en nodig is voor de opbouw van kraakbeen. Het draagt ook bij aan de gezondheid van huid, vacht en nagels.

Is ‘Het Nieuwe Voeren’ iets voor jou? Start de cursus paardenvoeding!

Ontdek zelf en leer wat ‘Het Nieuwe Voeren’ synoniem voor staat en waarom steeds meer paardeneigenaren overstappen op deze methodiek en de producten van Equilin. Bij ons draait alles om de gezondheid en fitheid van het paard en gelukkig ontdekken steeds meer paardeneigenaren de voordelen van Equilin voeren. Start vandaag nog met onze cursus paardenvoeding via de website!

https://equilin.eu