Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Dienstverlening

Online een nieuw naambord bestellen, da’s een slim idee!

Ben jij op zoek naar een winkel die naamplaatjesverkoopt? Wij kunnen denaambordensite.nl van harte aanbevelen. De voordelen van op internet shoppen, liggen voor de hand:

–        je kunt in alle rust kijken, even pauzeren en nog eens kijken zonder direct een beslissing te hoeven nemen;
–        tegenwoordig is het assortiment online vele malen groter dan in de fysieke winkel;
–        als je een account aanmaakt, kun je goed bijhouden wat je allemaal bekeken en gekocht hebt;
–        webshops hebben vaak aanbiedingen, zowel voor nieuwe als trouwe klanten;
–        je kunt veilig betalen via iDeal;
–        jouw bestelling wordt binnen een paar dagen aan de voordeur afgeleverd.

Van staatnaambord tot huisnummerbord, in alle soorten en maten

Denaambordensite.nl heeft eindeloos veel bordjes in de aanbieding. Voor een uithangbord, een straatnaamplaatje en een huisnummerbord kun je ook bij deze webshop terecht. De naamplaten variëren in materiaal, afmeting en stijl. Een paar voorbeelden. Houten, handmatig beschilderde naamborden zien er puur en landelijk uit. Naamplaten gemaakt van messing hebben een bijzonder chique look. Perspex borden ogen modern en elegant. Op die laatste categorie zoomen we in. Allereerst staan we even stil bij het materiaal. De officiële naam is polymethylmethacrylaat (PMMA). We hebben het over een polymeer (organische verbinding) van methylmethacrylaat, een ontvlambare kleurloze vloeistof. Perspex is – net als Plexiglas, Altuglas en Oroglas – een handelsnaam voor PMMA. Acrylaat wordt ook gebruikt om poly methylmethacrylaat aan te duiden.

Doorzichtige naamplaatjes

Perspex naamplaatjes voor naast de voordeur zijn doorzichtig. De naam en het huisnummer worden op de achterkant bevestigd zodat de voorzijde glad blijft. Hierbij worden twee methoden gehanteerd: beletteren en inkleuren. Een bord van perspex is hoogglanzend en kleurecht. Weerbestendig zijn deze naamborden absoluut; je zult er jaren van kunnen genieten. Als je een perspex bord wilt hebben, valt er van alles te kiezen: de kleur van de letter, het lettertype, de afmeting et cetera. Om met dat laatste te beginnen een paar opties: 20 bij 16 cm, 16 bij 20 cm en 24 bij 12 cm. Dan het font. Je kunt onder meer kiezen uit Connecting 4L, HelvLight Regular en Times New Roman. De lettertint. Wat denk je bijvoorbeeld van zilver, ivoor, bordeaux of groen? Bij een perspex naamplaat krijg je afstand-houders opgestuurd. Die zorgen ervoor dat het bord een beetje van de muur af blijft; oftewel diepte en een mooi effect.

 

https://www.denaambordensite.nl/

Gerelateerde artikelen

Opslagruimte in Ijsselstein nodig?

Wat doen bij buitensluiting?

Een makelaar… wat moet je ermee/wat moet je zonder?