Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Tuin en buitenleven

Online markiezen kopen

Markiezen zijn niet meer weg te denken in de wereld van zonwering. Het is een soort zonwering die al jaren erg populair is en inmiddels weer een hele opmars begint te krijgen. Met verschillende nieuwe modellen kan een markies ook worden toegepast bij bijvoorbeeld heel moderne woningen.

Waar markiezen vroeger in vrijwel elk straatbeeld te vinden waren, wordt er tegenwoordig vaak voor andere soorten zonwering gekozen. Toch begint de markies langzamerhand weer terug te komen in het straatbeeld en vooral bij winkels en horecagelegenheden is dit goed te zien!

Waarom markiezen online kopen

Markiezen staan bekend als een luxe en daardoor dure soort zonwering. En dat terwijl ze tegenwoordig een stuk beter betaalbaar zijn, mede doordat er steeds meer webwinkels zijn waar markiezen gekocht kunnen worden. 

Webwinkels zijn vooral interessant doordat de prijzen aanzienlijk lager zijn, terwijl de kwaliteit van de producten daar niet onder hoeft te lijden. Het is namelijk zo, webwinkels hoeven minder kosten te maken van bestelling tot levering. 

Dit heeft te maken met het feit dat er minder opslagruimte nodig is en ook doordat webwinkels meestal geen montage en inmeetservice aanbieden. Door dit zelf allebei te doen kun je een hoop geld besparen en hierdoor dan ook veel goedkoper aan markiezen komen! 

Wil je dus markiezen kopen, kwaliteit en daar niet het volle pond voor betalen? Dan is het verstandig om eens bij een webwinkel te kijken, die kan namelijk heel veel geld schelen. 

Hoe werkt het kopen van markiezen online

Ga je online markiezen kopen, dan is het vooral belangrijk om de juiste afmetingen te hebben. Deze kun je met instructies die je online kunt vinden opmeten en vervolgens kun je deze bij de meeste webwinkels invoeren en krijg je direct een vanaf prijs te zien. 

Nu kun je jouw markies gaan samenstellen. Dit werkt met een stappenplan. Tijdens deze stappen kun je bijvoorbeeld kleuren kiezen en een keuze maken uit verschillende soorten bediening (afhankelijk van het soort markies dat je koopt). 

Nadat je de bestelling hebt geplaatst, ontvang je een bevestiging en krijg je zo snel mogelijk jouw markiezen thuisbezorgd! 

Wat kost een markies online

De prijzen van markiezen verschillen per aanbieder en worden ook bepaald door aanwezige opties en kwaliteit. De goedkoopste markiezen koop je bij markiesbestellen.nl met prijzen vanaf €299 is dit de goedkoopste online aanbieder van de Benelux. 

Natuurlijk gaat het wel om vanaf prijzen en komen er nog kosten bij wanneer je een grotere maat kiest of een markies gaat samenstellen met extra opties. 

De uiteindelijke prijs bepaal je zelf, maar wat je ook doet, de prijzen van markiezen bij gespecialiseerde webwinkels zijn altijd goedkoper dan de prijzen van bouwmarkten! 

Markiezen kopen – garantie

Garantie is vaak een aandachtspuntje. Bij een goede webwinkel krijg je altijd garantie op markiezen. Deze varieert van 2 tot 5 jaar. Bij ons zit er standaard een garantie van 5 jaar op markiezen, ongeacht de soort of prijs van een markies. Dit kost niets extra en we raden dan ook aan om nooit te betalen voor extra garantie!