Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Telefonie

Telefoonhoesje kopen? De keuze is reuze!

Inmiddels is het haast onmogelijk om zonder telefoon door het leven te gaan. Afspraken maken door berichtjes naar elkaar te sturen, spelletjes spelen doe je online en bovenal is het belangrijk om bereikbaar voor iedereen te zijn. Doordat we de telefoon echter overal naartoe meenemen, moet hij ook tegen een stootje kunnen. Wie is het nog niet overkomen dat je je mobiel zomaar uit je handen liet vallen of per ongeluk tegen de punt van de tafel stootte, waarna er een flinke barst in het scherm zat? Een telefoon is daarom inherent verbonden met het hoesje dat erom heen zit ter bescherming van het apparaat. Telefoonhoesjes iPhone bestaan dan ook in verschillende soorten en maten, maar welk hoesje is nu ideaal voor jouw telefoon? In dit artikel maken we je wegwijs in het aanbod aan telefoonhoesjes.

1. Bookcases voor optimale bescherming

Laat jij je telefoon regelmatig vallen en heb je al vaak een nieuw schermpje of glasbeschermer moeten kopen, omdat er een barst in was gekomen? Dan zal jij veel baat hebben bij een bookcase. Dit hoesje dekt jouw scherm namelijk helemaal af, waardoor het jou niet zo snel meer zal overkomen dat je krassen op je scherm hebt. Bovendien zal je minder snel afgeleid raken door inkomende meldingen, omdat het scherm is afgeschermd.

2. Bumpers tegen stoten

Ben jij juist heel voorzichtig met je telefoon en neem je hem lang niet overal mee naartoe? Dan zal een bumper jouw mobiel voldoende bescherming bieden. Deze vorm van iPhone hoesjes zit namelijk rondom de zijkanten van je telefoon en beschermt daarmee niet de voor- en achterkant van de telefoon.

3. Flexibele softcases

Zie jij iedereen ook met een siliconen softcase rondlopen? Deze telefoonhoesjes zijn razend populair en worden uitgevoerd in een ruim palet aan kleuren. Grote kans dus dat er een case tussen zit die perfect bij jouw telefoon en karakter past!

https://iphonehoesjes.nl/