Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Aanbiedingen

Private Lease Gezinsauto

Met de komst en groei van een gezin veranderen de criteria waaraan een auto moet voldoen. Meer ruimte, veiligheid, multimedia en het milieu. Allemaal zaken om rekening mee te houden. En dan is er de keuze tussen kopen en leasen. 8 tips ter overweging: 

Tip 1: Ruimte, ruimte en ruimte

Vanaf de geboorte van de kinderen is ruimte bij de achterbank al een aandachtspunt. In eerste instantie om de Maxi-Cosi makkelijk te kunnen plaatsen. Daarna om de kinderen makkelijk in kinderstoeltje te kunnen zetten.

En dan worden die kleine schattige kleuters grote pubers met en is er behoefte aan meer been en hoofdruimte. De behoefte aan ruimte neemt alleen maar toe. Kies een gezinsauto daarom op de groei.

Tip 2: Extra zitplaatsen

En dan gaan er steeds vaker vriendjes en vriendinnetjes mee. Bijvoorbeeld op zaterdag naar de sportwedstrijden. En dan is er behoefte aan meer zitplaatsen.

Aan het begin van deze eeuw waren MPV-modellen met een derde bank populair. Deze op minibusjes lijkende modellen hadden vaak een derde bank. Zo snel als ze in het straatbeeld kwamen, zijn ze echter ook weer verdwenen.

Stoere hoge SUV’s hebben het marktaandeel van de MPV’s overgenomen. Steeds meer van deze SUV’s hebben een extra bank in de bagageruimte. SUV’s met zo’n extra bank zijn ideaal om veel kinderen te vervoeren.

Tip 3: Het aantal liters bagageruimte zegt niet alles

Ook bagageruimte is er nooit te veel. Om de bagageruimte te kunnen vergelijken drukken autofabrikanten de grote van de bagageruimte uit in liters. Maar pas op, want het aantal liters zegt niet alles. 

De kofferbak van de van buiten groot ogende SUV’s valt in de praktijk alleen vaak tegen. Zij halen de bagageruimte liters vooral uit de hoogte. De bagageruimte van stationwagens is meestal veel praktischer.

Tip 4: Multimedia vermaak onderweg

De tijd dat de vakantiereis bestond uit het zoet houden van kinderen met kleine cadeautjes om de verveling tegen te gaan is bij de meeste ouders voorbij.

Een tablet met een nieuw spelletje of film doet wonderen. Nu moeten die tablets wel opgeladen kunnen worden. USB-ingangen bij de achterbank zijn hiervoor heel handig.

Steeds meer auto’s worden ook geleverd met een Internet hotspot. Ideaal om TikTik filmpjes te kijken of om spelletjes te spelen waarvoor een Internetverbinding nodig is of. Vergeet de koptelefoon niet mee te nemen.

Tip 5: Bevestig kinderstoeltjes met Isofix

Echt onveilige auto’s worden er gelukkig niet meer gemaakt. Een aandachtspunt bij de veiligheid is nog wel de bevestiging van de kinderstoeltjes.

Steeds meer auto’s hebben IsoFix bevestigingspunten om een kinderstoeltje vast te zetten. Uit testen komen deze veiliger uit de bus dan gordels alleen.

Tip 6: Relaxt rijden met handige hulpmiddelen

Het duurt nog wel even voordat alle auto’s autonoom rijden. Voordat het zover is maken auto’s al wel steeds meer gebruik van sensoren die het rijden veiliger en relaxter maken.

Met name een adaptieve cruise control die automatisch de afstand tot de voorligger bewaakt is ideaal voor lange afstanden en in de file. Extra veiligheid bieden de systemen die waarschuwen bij het verlaten van de rijbaan en automatisch remmen bij gevaar. Bijvoorbeeld als er opeens een kind de weg op schiet.  

Tip 7: Duurzaam rijden in een Hybride of Elektrische Auto

Duurzaam rijden voor de toekomst van onze kinderen is steeds belangrijker. De eerste volledig elektrische SUV’s zijn al leverbaar en er zullen er nog vele volgen de komende jaren.  

Ondanks dat de actieradius van elektrische auto’s steeds beter wordt is het nog wel een aandachtspunt voor iedereen die met de auto op vakantie gaat.

Een ideale tussenvoer zijn de Hybride Auto’s die met een stekker opgeladen kunnen worden. Deze zogenoemde PHEV’s kunnen de eerste +/- 50 kilometer volledig elektrisch rijden. Als de accu leeg raakt, dan is er altijd nog een zuinige benzinemotor. De ideale combinatie voor duurzaam rijden zonder beperkingen.

Tip 8: Zorgeloos rijden via Private Lease

Steeds meer gezinnen kiezen voor private lease. Hierbij is het mogelijk om voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto te rijden. Vooral bij nieuwe en jonge auto’s is private lease veelal goedkoper dan het kopen van een eigen auto.

Een ander voordeel van private lease is dat het niet nodig is om te investeren in een eigen auto. En je loopt geen risico op onverwachte kosten. Alle kosten zijn inbegrepen. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij.

Waar in de beginjaren van private lease alleen compacte stadsauto’s werden aangeboden is er vandaag de dag ook een groot aanbod van private lease gezinsauto’s. Op Leaseauto.nl is het grootste aanbod van toonaangevende leasemaatschappijen bij elkaar gebracht. Hier kunnen private lease aanbiedingen makkelijk vergeleken worden.

Onafhankelijke private lease adviseurs helpen gratis bij het kiezen van de juiste auto en de beste leasemaatschappij.

 

Private Lease Modellen

Wendbare compacte auto’s blijven populair om privé te leasen. Zo staan de Toyota Aygo en Volkswagen up al jaren in de top 10. 

Private Lease

Peugeot modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Peugeot Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

 

https://leaseauto.nl/