Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Dienstverlening

Professioneel en betrouwbaar dakadvies krijgt u van De Dakmakers

Professioneel dakadvies van een betrouwbaar dakdekkersbedrijf, daarvoor kunt u bij ons familiebedrijf De Dakmakers aankloppen. Wij hebben er veel plezier in om onze kennis aan u over te dragen. En onze kennis, die is flink ruim te noemen. In 1984 is ons bedrijf opgericht, we bestaan dus al bijna 40 jaar. U kunt zich voorstellen dat wij in de tientallen jaren van ons bestaan een enorme bak aan kennis hebben opgedaan. Natuurlijk zijn er in het begin ook wel eens dingen niet goed gegaan, maar ook juist daarvan hebben wij enorm veel geleerd. Niet alleen van problemen hebben wij geleerd, ook van de meest uiteenlopende oplossingen hebben wij veel kennis opgedaan. Want niet alleen problemen passeren onze revue, ook oplossingen en mogelijkheden komen regelmatig langs. Dit maakt ons werk dan ook zeer veelzijdig en maakt dat ons gehele team elke ochtend met goede zin op het werk aankomt. Want dakdekken, problemen oplossen en denken in mogelijkheden is onze passie. Klanten blij maken met uitstekend advies, een gerepareerd dak, een schoongemaakt dak of een duurzaam gemaakt dak, dat is toch wel het leukste om te doen.

Centraal gelegen

Waar en waarom u één van onze, of meerdere, dakdekkers ook nodig heeft, wij staan voor u klaar. Van een dakreparatie in Amsterdam, een onderhoudsbeurt in Woerden, een goed adviesgesprek in Leiden of een spoedreparatie in Rotterdam, wij rijden naar u toe.

Onze thuisbasis ligt in Alphen aan den Rijn, aan de Gouwsluisseweg. Prachtig gelegen in ’t Groene Hart en bovendien vrij centraal gelegen in Nederland. Daarom beslaat ons werkgebied een groot deel van Nederland. Meestal zijn wij in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht te vinden, maar ook daarbuiten kunt u ons best eens tegenkomen.

Wilt u graag kennismaken met ons, een afspraak inplannen of meer informatie verkrijgen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 085 022 0680. Het invullen van een contactformulier via onze website behoort ook tot de mogelijkheden, u hoort dan zo snel mogelijk van ons.

https://www.dakmakers.nl/