Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Aanbiedingen

Vijf schandelijke netwerksituaties die u zeker kent

werk zoeken

Daar zijn ze. De vijf meest voorkomende fouten die gemakkelijker te voorkomen dan op te lossen zijn!
1. Op maandagochtend gebeld (of zelfs in het weekend)

Situatie
Uw bedrijf heeft op maandagochtend een vaste afspraak. Een uur ervoor realiseer je je dat sommige gegevens onbekend zijn, maar je netwerkcontact is er zeker van op de hoogte. Opgelost – een dringende oproep. Om de een of andere reden breekt je vriend het gesprek af, alsof hij niet begrijpt dat de vraag urgent is. We bellen weer, ze blaffen als reactie, iets over de ontmoeting, en jij, verdrietig, zit de hele dag zonder informatie en goed humeur.
Besluit
Het tijdstip dat het beste uitkomt en de agenda moet per e-mail worden afgesproken. Neem dit als regel om niet te worden overtreden. Misschien beginnen de meeste mensen met ongeveer één interval met werken, maar wie zei dat iemand bereid is deze tijd aan jou te besteden en niet aan zijn directe verantwoordelijkheden? Als uw contactpersoon boodschappers gebruikt, dupliceer dan het aanbod om binnen 15-20 minuten te bellen in een van hen – kort en ter zake. Het belangrijkste is om je niet te laten meeslepen – berichten op alle mogelijke sociale netwerken en diensten zullen een persoon alleen maar bang maken.
2. Per ongeluk een persoon met een andere naam gebeld

Situatie
Tijdens een telefoongesprek bel je koppig Nikolai Alexander, alleen omdat de stemmen vergelijkbaar zijn / je een vriend Sashka hebt / niet coördineerde enzovoort, maar Nikolai heeft een vicieuze concurrent genaamd Sasha, met wie ze in de jaren 90 het bos in reden niet helemaal voor paddenstoelen. Stel je voor waar Nikolai aan zal denken? Hoe groot is de kans dat u aan iemand wordt geadviseerd?
Besluit
Het is begrijpelijk: netwerken is om die reden dat de kring van kennissen exponentieel groeit. Iedereen onthouden is niet mogelijk. Maar we moeten wel. Idealiter moet u zoveel mogelijk weten over uw collega’s – gelukkige verjaardag en informeren naar de gezondheid van de kat, het kind, de hond (in volgorde van prioriteit), maar als dit laatste niet lukt, onthoud dan in ieder geval de naam . Als de situatie zich al heeft voorgedaan, zeur niet of lach er niet om, maar bied je gewoon snel excuses aan en zet het gesprek voort.
3. Afspraak een half uur voor aanvang afgezegd

Situatie
Twee uur voor de vergadering werd je gebroken door een duivelse verkoudheid, en in plaats van tijdens de onderhandelingen je ellebooggewricht te kneden en snot op je vuist te slingeren en tegelijkertijd iedereen binnen een straal van 100 meter te besmetten, besloot je thuis te blijven en, zoals gewoonlijk , vernieuw je testament op 37 graden …
Besluit
Iedereen zal uw bezorgdheid om anderen zeker waarderen als u uw contacten van tevoren op de hoogte stelt. En hoe eerder hoe beter. Er kunnen veel redenen zijn voor annulering, en ieder van u zal persoonlijk overtuigend en de moeite waard om te begrijpen lijken. Voor de rest zijn ze een gelegenheid om nog eens na te denken over het feit dat je een optioneel of gewoon vergeetachtig persoon bent, met wie vanwege je onverantwoordelijke karakter niet gewerkt mag worden.
4. Schrikbarende spelfouten (en niet alleen) gemaakt in chat / brief / sms

Situatie
Je hebt al je innerlijke demonen losgelaten door in één keer een brief te schrijven en deze zonder eerst te controleren de deur uit.
Besluit
We zijn allemaal niet zonder zonde, en Rosenthals bloed stroomt alleen in Rosenthals erfgenamen. Dupliceer het bericht niet met gecorrigeerde fouten, maar probeer voortaan de teksten zo competent en correct mogelijk te schrijven. Als je constant “tsya” en “tsya” door elkaar haalt, zullen mensen zich school gaan herinneren. Niemand hield van school als kind. Heb je het nodig?
Gebruik geen hoofdletter voor “u”. U kunt dit bij uitzondering doen als de gesprekspartner ouder is dan 55 jaar, maar zelfs dan … Dit is ongewenst.
Gebruik geen hoofdletters voor de namen van mensen. Ja, het is jammer dat ik het u in het openbaar moet uitleggen, maar het is waar. Doe dat niet.
Als je echt niet wilt inhouden en met heel je hart wilt schrijven, schakel dan de spellingcontrole in de editor of browser in. Laat de auto verzekeren.
P.s. Alles de schuld geven van katten die rond het toetsenbord rennen, is het niet waard. Iedereen weet dat katten intelligente wezens zijn en dat ze dergelijke fouten gewoon niet zouden maken.

5. Ze vertelden alles tijdens de eerste ontmoeting en bespraken tegelijkertijd alle gemeenschappelijke kennissen

Situatie
Oh, hoe goed ging het gesprek – kom niet uit! Heb je gehoord dat Oleg van zijn vrouw scheidde en naar Cuba ging om te rusten, terwijl de partner van Anastasia een jeep kocht voor 10 Lyamas, en dat het bedrijf verlies lijdt?
Besluit
Hier is een klassieke jackpot uit de serie “doe dat niet”. Voorkom dat u te veel informatie over de andere persoon dumpt, waardoor de indruk ontstaat dat u de afgelopen weken met niemand heeft kunnen praten. Deel de essentie van het beroep en beantwoord vervolgens de vragen en alleen als dat nodig is. Het belangrijkste uitgangspunt is om naar uw gesprekspartner te luisteren.
Mensen proberen vaak te laten zien dat ze bij een bepaalde professionele bijeenkomst horen.
, maar bij afwezigheid van hun eigen gepromote merk – lees ‘naam’ – beginnen ze de namen van meer bekende of media-persoonlijkheden te besprenkelen.
Tegelijkertijd kan een persoon zich alleen op Facebook abonneren op de machtigen van deze wereld, maar het kan geen kwaad om op een vertrouwde manier over deze personen te spreken, als degenen met wie hij op woensdag kinderen doopt (in het ergste geval). Onthoud dat elke vermelding van beroemde mensen in de branche, en vooral kritiek daarop, hun maatjes, vrienden of zelfs partners kan tegenkomen. In het beste geval wordt u eenvoudigweg beschouwd als een bekrompen roddel die zich aan de menigte probeert vast te klampen, opererend met de namen van beroemde mensen. In het ergste geval verliest u een potentiële klant, het juiste contact en een paar tanden. Beide opties zijn zo-zo. Ik hoop dat deze tips je helpen met netwerken. Onthoud – het belangrijkste geheim is simpel: let op wat je zegt en schrijft. De rest volgt.

https://vacatures.today/cat/Logistics7.html

https://www.vindazo.be