Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Woning en Tuin

Wat te doen als je op kamers gaat

Op kamers gaan is vaak zeer spannend, zeker als je nu voor het eerst uit huis gaat. Er moet een hoop geregeld worden, er moeten nieuwe spullen worden gekocht, denk aan bedden, kasten, boodschappen, kookgerei en nog veel meer. In sommige gevallen moeten nog enkele klusjes gedaan worden voordat je echt in je kamer kunt. Denk aan schilderen, behangen of het monteren van enkele kasten of lampen. Ook is het hierna de bedoeling dat alles verhuisd wordt. Je kunt hiervoor Goedkoop Ontruiming Bergen op Zoom inschakelen, een professioneel verhuisbedrijf wat een schappelijke prijs vraagt.

Zorg voor een goede planning

Wanneer je op kamers gaat is het belangrijk om een goede planning te maken, schrijf voor jezelf een aantal datums op waarop je belangrijke taken voldaan wil hebben. Denk hierbij aan het prikken van een datum voor de definitieve verhuizing, het aanschaffen van nieuwe meubels of het verven of behangen van de nieuwe kamer. Wanneer je deze planning duidelijk in beeld hebt is het makkelijker om alvast op zoek te gaan naar enkele hulptroepen. Vraag je familie, vrienden of gezin om je een handje te helpen in deze stressvolle periode. Het is ook slim om een verhuisbedrijf zoals Actie Verhuizingen op tijd te boeken om teleurstellingen te voorkomen. 

Vergeet de eerste boodschappen niet

Tijdens het verhuizen door vergeet je vaak om je allereerste boodschappen te doen. Denk hierbij aan het kopen van bestek, servies, kruiden, etenswaren en voldoende drinken. Ook is het verstandig om meteen wat lunch of avondeten mee te nemen voor alle personen die je te hulp zijn geschoten. Naast een kopje koffie lusten ze waarschijnlijk ook wel een heerlijke broodje in de middag.

Meten is weten

Zorg dat je voordat je gaat verhuizen goed alles meet, past je bed wel via de schuin trap naar boven? Kun je een kast al deels in elkaar zetten voordat je hem gaat verplaatsen? Dit kan je later een hoop tijd besparen! Voorbereiding is op het gebied van verhuizen echt het halve werk! Wij vinden het belangrijk om op de dag zelf iedereen gemotiveerd te houden en voorzien alle hulp dus graag van koffie, thee en verschillende lekkernijen.