Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Telefonie

Welke Sim Only past bij jou?

Het is op dit moment ontzettend populair om een Sim Only abonnement af te sluiten voor je mobiele telefoon. Middels een Sim Only abonnement heb je namelijk veel meer vrijheid bij het kiezen van een pakket wat bij je past. Mocht je bijvoorbeeld veel internetten dan kan je hier je pakket gewoon op aanpassen. Kies je voor een sim only abonnementen vergelijken dan is het wel van belang om na te denken over de vraag welk pakket bij je past. Hieronder hebben we het een en ander verzameld voor je. 

Een persoonlijk abonnement

Het grootste voordeel van Sim Only is natuurlijk dat je in staat bent om echt een pakket te kiezen wat past bij wat je zocht. Zo kan je bij veel aanbieders zelf kiezen hoeveel belminuten of MB’s aan internet je eigenlijk wilt hebben. Deze vrijheid om te personaliseren komt zeker van pas. Het zorgt er namelijk voor dat je jouw abonnement zo aan kunt passen dat je niet meer betaalt voor data die je toch niet gebruikt. Mocht je niet zoveel internet gebruiken dan is het handig om te kiezen voor een Sim Only met een vast limiet. Zolang je er niet overheen gaat zal er ook niets zijn om je zorgen over te maken. 

Als je nu wel veel internet wilt gebruiken dan is het wellicht handiger om toch te kiezen voor een Sim Only met een onbeperkt limiet te gebruiken. hoewel je hier over het algemeen wat meer voor betaalt is het altijd nog goedkoper dan internetten of bellen buiten de bundel. Dit is namelijk aanzienlijk duurder dan een onbeperkt Sim Only. Bekende aanbieders die onbeperkt internet aanbieden zijn onder ander KPN en Vodafone. Op de website zelf kan je hier nog veel meer informatie over vinden die mogelijk van belang kan zijn.