Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Aanbiedingen

Zo bied jij jouw werknemers hun pauze op de beste manier aan!

Zo bied jij jouw werknemers hun pauze op de beste manier aan!

Jij als werkgever of leidinggevende weet natuurlijk hoe belangrijk het is om de arbeidsproductiviteit van je werknemers hoog te houden. Aan het eind van de dag gaat het eenmaal om de resultaten die behaald zijn en zijn zaken als plezier en gezellige praatjes wat minder van belang. Toch heeft dit ook weer een kleine nuance nodig, want het is wel degelijk belangrijk dat dit soort zaken van belang zijn. Je werknemers moeten zich eenmaal goed voelen om hun werkzaamheden op de best mogelijke manier uit te voeren. Eén van de dingen die hieraan bijdraagt, is het bieden van de juiste pauzes. Hoe je dat doet, lees je uitgebreid in dit blog.

Écht even loskomen

Het is allereerst van belang dat je werknemers écht even loskomen van de werkzaamheden die ze op dat precieze momenten aan het verrichten zijn. Wanneer je een pauze biedt achter het bureau van de werknemer in kwestie, heeft deze natuurlijk verre van pauze.

Zorg er daarom zeker voor dat er een bepaalde ruimte beschikbaar is waar jouw werknemers even lekker kunnen ontspannen. Zet een mooi koffiezetapparaat neer en moedig het juist aan dat je werknemers met elkaar praten en écht even loskomen!

Interactie integreren in je pauzes

Daarnaast is het als werkgever zijnde een slimme zet om een bepaalde interactie te creëren in de pauzes van je werknemers. Wanneer men toch even los moet komen, is het misschien wel net zo slim om elkaar wat beter te leren kennen en dus op termijn precies te weten waar je naartoe moet als je met bepaalde problemen zit. Ga daarom zeker eens samen in een kring zitten en vraag elkaar het één en ander. De inrichting van een kantoor gaat op deze manier een stuk verder dan het creëren van een passende pauzeruimte! 

 

https://katoprojecten.nl/