Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Auto’s en Motoren

Autorijschool in Den Haag vertelt leuke manieren om rijervaring op te doen

Je hebt je rijbewijs, je mag de weg op, maar eigenlijk wil je meer. Je wilt meer rijervaring opdoen? Autorijschool Veldkamp uit Den Haag geeft je een paar leuke tips over verschillende manieren voor het opdoen van extra rijervaring! 

Prik een willekeurige plaats.

Prik een willekeurige plek en rijd er met een vriend(in) naartoe. Een hele simpele manier om extra rijervaring op te doen is door gewoon een plek uit te kiezen en hier met een vriend(in) naartoe te rijden. Zo doe je rijervaring op en heb je een leuke en gezellige dag tegelijk. Nog een extra ideetje: je kunt bijvoorbeeld ook online een aantal willekeurige plekken ingeven en deze d.m.v een gratis ”random picker” uit laten kiezen. Zo kun je zelf een beetje kiezen, maar is het toch een verrassing!

Neem een keer een omweg, of een andere route.

Je kunt er ook voor kiezen om, als je ergens naartoe rijd eens een keer een om weg te nemen, of misschien op een manier te rijden die je nog niet eerder hebt gedaan. Zo kom je wel op de plaats van bestemming en doe je tegelijkertijd ook nog eens een stukje extra ervaring op.

Volg een cursus.

Het volgen van een cursus is natuurlijk een heel goed idee voor het opdoen van extra ervaring, maar dan geen gewone beginnerscursus, maar een speciale cursus voor gevorderden bij een rijschool uit Den Haag of bijvoorbeeld een cursus in speciale vaardigheden van het autorijden zoals bijvoorbeeld een slipcursus! Dit is een spannende manier waarmee je steeds op de limit rijd, je leert levensreddende handelingen, maakt plezier en leert tegelijkertijd allerlei manieren hoe je de auto in allerlei situaties onder controle moet houden.

Plan een Europese citytrip

Heb je eens een weekendje niks te doen, of heb je vakantie of een paar dagen extra vrij? Op reis gaan hoeft natuurlijk niet altijd met het vliegtuig. Je kunt een citytrip plannen naar een Europese stad waar je met de auto naartoe kunt zoals: Antwerpen, Brussel, Prijs, Berlijn, Hamburg of Praag! Vanuit Den Haag is dit allemaal binnen handbereik. Zo kom je in aanraking met verkeersregels, normen en waarden van andere landen, wat er voor zorgt dat je een spannend avontuur beleeft, een nieuwe, mooie stad te zien krijgt en dus tegelijkertijd ook een stukje extra rijervaring opdoet!

Plan een avondje/nachtje uit met je vrienden en ga mee als BOB

Niet iedereen vindt het leuk om BOB te zijn, maar voor je rijervaring kan dit juist hartstikke goed zijn, ga uit in een andere grote stad en ga mee als BOB. Je doet door te rijden altijd extra ervaring op en je hebt als bijkomend voordeel dat je ook nog eens in het donker rijdt, dit is weer een andere ervaring dan overdag.

Extra ervaring, wat is het nut ervan?

Extra rijervaring opdoen is niet alleen heel erg leuk, maar daarnaast op super belangrijk, als je na het halen van je bewijs weinig tijd hebt en geen extra tijd maakt voor het opdoen van rijervaring, loop je de kans je gevoel voor autorijden te verliezen en rijangst te creëren. Dit is natuurlijk voor niemand goed, rijden is belangrijk, maar moet ook leuk en vellig zijn! Voor het volgen van een rijopleiding of voor het opdoen van extra ervaring, klik dan hier om naar de website van Rijschool Veldkamp te gaan.

https://www.rijschoolveldkamp.nl/