Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Auto’s en Motoren

Verschillende soorten voertuigen bij deze autodealer in Etten-Leur

Bij een autodealer in Etten-Leur vind je natuurlijk verschillende occasions voor personenvervoer. Maar wat nu als je op zoek bent naar een ander voertuig? Een bestelbus voor je bedrijf bijvoorbeeld? Of een camper voor als je een roadtrip wilt maken? MV Motive is een autodealer in Etten-Leur die niet alleen verschillende voertuigen aanbiedt maar ook actief op zoek gaat naar de auto, bestelbus of camper die jij wilt.

Combineer je privé- en bedrijfsauto bij autodealer MV Motive in Etten-Leur

Met een eigen bedrijf sta je altijd voor een lastige keuze. Kies je voor een bestelbus en een privéauto of ga je de bedrijfswagen ook privé gebruiken? Inderdaad een lastige keuze, de ene optie kost meer geld maar een bedrijfswagen ook privé gebruiken is niet altijd even praktisch.

Er is nog een derde optie. Wel eens aan een pick-up truck gedacht? Klik nog niet weg want er zit logica achter. Kijk maar naar de voordelen:

  • Op een eenmanszaak heb je recht op de MKB winstvrijstelling van 14%. En dat geldt ook voor de bijtelling op je zakelijk auto!
  • Met een grijs kenteken heeft u recht op investeringsaftrek die kan oplopen tot 28% van de aanschafwaarde.
  • Je hebt een auto die met gemak zware lasten van 3 ton of meer kan trekken, vier zitplaatsen en omdat de meeste grote pick-ups zijn omgebouwd tot LPG-wagens vallen de brandstofkosten alleszins mee.

Dit alles en meer betekent dat een pick-up voor de zakelijke rijder niet duurder is dan een bestelbus maar wel veelzijdiger. Dat is het overwegen waard, toch?

Samen op zoek naar jouw voordelige bedrijfswagen

De professionals bij MV Motive in Etten-Leur hebben in twintig jaar tijd een groot netwerk in Nederland opgebouwd dat ingezet wordt in de zoektocht naar jouw nieuwe, voordelige zakenauto. Ga vooral een keer langs om je wensen te bespreken en krijg meer informatie over de mogelijkheden.