Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Woning en Tuin

Creatieve ideeën met sierbestrating

De tuin opnieuw bestraten: dat is een klus voor creatievelingen! Bricks and Stones is al jaren gespecialiseerd in het bestraten van tuinen, waarvoor wij onze creatieve geest aanzetten. Van gave legpatronen met waaltjes tot eenvoudige, keramische terrastegels. We blazen jouw tuin nieuw leven in door een uniek tuinontwerp te bedenken en in praktijk te brengen. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder voor alle mogelijkheden bij Bricks and Stones.

Om te beginnen werken wij veel met gebakken klinkers, waarmee je alle kanten op kan. Zo kun je kiezen voor een bepaalde kleur of wissel je de kleuren met elkaar af in een creatief patroon, zoals rode en grijze waaltjes. Daarnaast heb je keuze uit klinkers die op verschillende manieren door het bakproces gegaan zijn. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen gezande en ongezande waaltjes, waarbij er een laagje zand juist wel of juist niet is aangebracht, zodat de klinker makkelijk uit de mak gehaald kan worden na het bakken. Daarna is het mogelijk om de klinker te trommelen, wat betekent dat hij een rustiekere uitstraling krijgt. Dit kun je dus ook meenemen in jouw tuinontwerp! De laatste stap is de keuze voor het legpatroon, waarin vele opties zijn. Zo kun je kiezen voor het ellenboogverband, maar bestaat er ook een halfsteensverband of zigzagpatroon.

Naast de keuze voor waaltjes biedt Bricks and Stones ook verscheidene keramische terrastegels. Deze hebben als voordeel dat ze zeer eenvoudig schoon te maken zijn, kleurvast en krasbestendig zijn. Heb jij dus geen groene vingers, maar zou je maar al te graag een goed onderhouden tuin willen? Kies dan voor eenvoud en schaf die gave terrastegels van Bricks and Stones aan!

Heb jij vragen over onze sierbestrating of kunnen wij je helpen bij het bedenken van jouw tuinontwerp? Neem dan gerust contact op met ons of bezoek onze website.

https://www.bricksandstones.nl/