Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Aanbiedingen

De mooiste geboortekaartjes met koperfolie

Hoera, je bent in verwachting van een wondertje! Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd. De komende tijd zal voornamelijk in het teken staan van je baby. Denk hierbij aan het klaar maken van de babykamer, kleertjes wassen en natuurlijk het geboortekaartje. Koningkaart heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan een aantal nieuwe opties voor geboortekaartjes. In deze blog vertellen wij je alles over de laatste nieuwe trends.

 

Opvallende koperfolie geboortekaartjes

Heel blij waren wij toen we van drukkerij te horen kregen dat we na goud- en zilverfolie ook geboortekaartjes met koperfolie konden gaan produceren. We zijn meteen vol enthousiasme aan de slag gegaan met nieuwe ontwerpen en met succes, de nieuwe geboortekaartjes met foliedruk zijn erg populair! 

Koperfolie kan met een hoop kleuren gecombineerd worden en heeft een warme, oranje uitstraling. Hierdoor spatten de folie elementen van je ontwerp af. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een opvallend geboortekaartje voor je kleine spruit. Koper is wat gewaagder dan goud en wat warmer als zilver. Mocht je een kaartje hebben gezien met een andere kleur folie, kan je dit gemakkelijk zelf aanpassen in onze handige ontwerptool. En mocht je een kaart hebben zonder foliedruk maar wil je toch enkele elementen in deze glimmend folie dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Koningkaart. We helpen je namelijk graag om het perfecte geboortekaartje te maken.

 

Goudfolie nog steeds het populairste

Geboortekaartjes met goudfolie en zilverfolie bieden we inmiddels al meer dan een jaar aan. Goudfolie blijft de favoriete kleur voor veel mensen maar de nieuwe kleur koperfolie komt op een mooie 2e plaats. Superleuk om te zien dat mensen dit gelijk oppakken. Zilver is het minst populair maar wij vinden ook deze kleur op bepaalde ontwerpen echt heel mooi.

Ook bij de trouwuitnodigingen zien we dat trouwkaarten met koperfolie het goed doen. Sowieso willen onze bruidsparen na een jaar uitstellen en verschuiven een mooie trouwkaart sturen voor je huwelijk. Zeker nu je nog steeds maar in klein gezelschap elkaar het jawoord kan geven. Dan is foliedruk een absolute aanrader.

 

De mooiste geboortekaartje bij Koningkaart

Ben jij nog op zoek naar een mooie geboortekaartje voor je kindje? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor foliedruk, de glimmende elementen geven je kaart een luxe en volle uitstraling. Je geboortekaartje wordt zeker extra bijzonder met de toevoeging van folie. En voor je kindje wil je natuurlijk flink uitpakken. Bekijk de collectie geboortekaartjes bij Koningkaart en vraag een gratis drukproef aan.

https://koningkaart.nl/geboortekaartjes-foliedruk