Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Aanbiedingen

Zo verkoop je een product

Wanneer jij een geweldig product hebt bedacht, ontworpen en gemaakt hebt, dan wil je natuurlijk niets liever dan dat product aan iedereen te verkopen. Het opstarten van een eigen bedrijf is zeker uitdagend, je zal veel doorzettingsvermogen hebben, natuurlijk een goed product maar ook goede marketing skills. Vooral dat laatste zal er voor zorgen of jouw bedrijf en de verkoop van jouw product succesvol wordt of niet.

Voor marketing moet je visueel denken, want je hebt een logo nodig. Een herkenbaar teken waaraan mensen gelijk aan jouw product zullen denken. Op de middelbare vond je tekenen altijd wel een heel erg leuk, maar de kant van kunstgeschiedenis vond je echt niks. Je hebt tekenen niet in je vakkenpakket opgenomen, dus dat is nu een klein probleempje. Maar geen nood, er zijn twee opties: je kan zelf je logo ontwerpen op verschillende (gratis) online programma’s of je kan iemand vragen om een logo voor jou te maken. Beide opties hebben zo zijn voor en nadelen.

Nu het eindelijk gelukt is om je logo te ontwerpen, is het de kunst om dat logo zo veel en ver mogelijk te verspreiden. Om er voor te zorgen dat jouw product goed verkocht wordt, is het slim om je logo er op te printen. Zo kunnen mensen gelijk herkennen dat dat product van jou is. Het printen van een logo op bijvoorbeeld een etiket, kan makkelijk met een etiketteersysteem.

Je kan het logo dan bijvoorbeeld printen op  plastic sheets, maar het zou ook heel goed op glas of op staal kunnen. Daar heb je een staaltje techniek voor nodig, maar daar kunnen wij van Koenig & Bauer goed bij inspringen. Wij kunnen dat makkelijk voor jou regelen, Het enige wat je nu nog hoeft te doen is er voor zorgen dat je je doelgroep bereikt en dan ligt de wereld aan je voeten!

https://coding.koenig-bauer.com/nl/