Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Dieren

De voordelen van een Erreplus zadel

Erreplus is een bekende zadelmaker en populair bij zowel amateurs als professionele ruiters. Daar zijn een aantal hele goede redenen voor. Erreplus maakt namelijk gebruik van de nieuwste technologie en door nauwgezet testen zijn alle zadels van absolute topkwaliteit. Leuk, denk je nu misschien, maar wat betekent dat? Daar geven we je in dit artikel graag meer informatie over!

Waarom Erreplus zadels zo populair zijn

Zeg eens eerlijk, koop je niet liever een product dat is getest door iemand die er echt verstand van heeft? Iemand die het product dagelijks gebruikt en constant op zoek is naar verbeteringen om een zo goed mogelijk product te maken. Ja toch? Nou dat is precies waarom Erreplus zo populair is bij ruiters. Ieder zadel wordt getest door professionele spring- en dressuurruiters. Op basis van hun feedback maakt Erreplus aanpassingen zodat ieder zadel aan de hoogste verwachtingen voldoet!

Hoe zien die aanpassingen er concreet uit?

Dat is natuurlijk wat je echt wilt weten. Wat maakt Erreplus zadels nu eigenlijk zo goed? Dat ligt uiteraard een beetje aan het zadel dat je kiest. Aan een dressuurzadel stel je andere eisen dan aan een springzadel, en daar stel je weer andere eisen aan dan aan een westernzadel. Waar het in grote lijnen op neerkomt is dat een Erreplus zadel over de volgende eigenschappen beschikt waardoor ze zo gewaardeerd worden:

  • Omdat de zadelboom meer naar buiten toe geopend is zit het zadel comfortabeler voor het paard en heeft het meer bewegingsvrijheid
  • De zadelboom zelf is een fraai stukje techniek en is gemaakt van speciaal composietmateriaal. Dat is supersterk maar tegelijkertijd erg licht van gewicht. Daardoor kan het optimaal ergonomisch vormgegeven worden, wat voor een optimaal zitcomfort zorgt.
  • Een speciaal no-slide systeem voorkomt dat het zadel gaat schuiven
  • Het zadel is gevoerd met extra dik schuim wat voor een optimale schokdemping zorgt tijdens het rijden.