Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Woning en Tuin

Drie redenen om BTL het beheer van je buitenruimte te laten regelen

Na het aanleggen van een groene omgeving zal iemand het beheer buitenruimte moeten regelen. Als je bij BTL je realisatie hebt geregeld kun je ook het beheer aan hen overlaten. Ze kunnen je dan het beste van dienst zijn. Ook na het realiseren zijn ze er voor jouw groene omgeving. In dit artikel lees je drie redenen om BTL ook na de realisatie van je beleid je groene omgeving te laten beheren.

1. Expertise en ervaring in groenbeheer

Alle mensen van BTL zijn vakmensen die hun vak goed beheersen en weten wat ze doen. Daarnaast heeft BTL jarenlange ervaring in het adviseren bij en realiseren van groenbeleid. Het beheer van je buitenruimte is in goede handen. De eisen van de gebruiker staan altijd voorop en er wordt altijd gelet op het totaalplaatje. Het gaat erom dat de waarde van de buitenruimte is zoals jij hem in gedachten had. Daar wordt zowel de aanleg als het beheer aan aangepast.

2. Afspraak is afspraak

BTL vindt het ontzettend belangrijk dat afspraken die gemaakt zijn ook echt worden nagekomen. Daarnaast zijn alle medewerkers van je project daadwerkelijk vakmensen die weten wat ze doen. Ook is duidelijkheid in de communicatie en organisatie van groot belang bij ieder project. BTL wil je compleet van dienst zijn en je van begin tot eind de beste hulp bieden bij het realiseren van jouw groenplannen.

3. Veiligheid van speelplekken

Na de aanleg van bomen, planten en speeltuinen wordt gelet op veiligheid van alles. Periodiek worden alle speeltoestellen van BTL geïnspecteerd. Er wordt gelet of er geen losse onderdelen zijn en of het toestel nog stabiel is. Zo kan de veiligheid van de gebruikers worden gegarandeerd. Als je overtuigd bent kun je vrijblijvend contact opnemen met BTL.