Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Woning en Tuin

Riool probleem in Breda: kies voor Ontstoppingsbedrijf Breda

Wanneer u te maken heeft met een verstopping proberen huishoudens het vaak eerst zelf op te lossen. Waarom niet? Soms heb je Ontstoppingsbedrijf Breda nog helemaal niet nodig. Je bent speciaal naar de bouwmarkt gereden en hebt een ontstoppingsveer en hogedrukreiniger gekocht. Eenmaal thuis ga je aan de slag. Het kost veel moeite, maar het water loopt weer langzaam door in het toilet. Voor enkele dagen lijkt het goed te gaan. Maar op dag 3 is de verstopping terug. Het lijkt erop dat je eerder de verstopping slechts doorgeprikt hebt, in plaats van verwijderd. Sterker nog, niet alleen de wc is verstopt: ook de afvoer in de keuken, in de bijkeuken, op de badkamer.. een totale verstopping! Door zelf aan de slag te gaan riskeer je dat het probleem verergert en hardnekkiger wordt. Ons advies: schakel daarom altijd een ontstoppingsbedrijf in bij een verstopping.

Ontstoppingsbedrijf Breda werkt in omgeving Breda

Wanneer je te maken hebt met een rioolprobleem kun je maar beter direct contact opnemen met mensen die er verstand van hebben: Ontstoppingsdienst Breda. Deze dienst werkt in de omgeving van Breda. Dus ook in Etten-Leur, Ter Aalst, Teteringen, Roosberg, Ulvenhout en Galder. De rioolwerkers in deze regio hebben verstand van zowel nieuwe als oude leidingen en zitten al jarenlang in het vak. Waarom zou je het dan zelf proberen op te lossen met alle risico’s van dien? Uiteraard geeft Ontstoppingsbedrijf Breda je de beste tips om rioolverstoppingen te voorkomen.

Gebruik geen chemische ontstoppingsmiddelen

Één van de tips die we je kunnen geven is het periodiek reinigen van de afvoeren in huis. Daarmee verklein je de kans op verstoppingen, maar het zorgt er bijna nooit voor dat een verstopping verdwijnt. Reinigen kun je het best doen door soda in de afvoer te gieten. Laat de soda even inwerken in het riool nadat je wat azijn erbij hebt gegooid. Na ongeveer 15 minuten giet je een waterkoker met heet water door de afvoer. Mogelijk neem je vuilresten mee het riool in, die zonder reiniging het begin van een verstopping hadden kunnen zijn. Heb je toch te maken met een rioolprobleem? Bel Ontstoppingsbedrijf Breda.

https://www.ontstoppingsdienst-breda.nl