Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Internet marketing

Een online marketing bureau in Nijmegen?

Go Online; dat is hét online marketing bureau Nijmegen en omstreken! Dankzij vijf jaar ervaring weet Go Online als geen ander hoe het maatwerk websites moet leveren en de online marketing kan verzorgen die daarbij van belang is. Daarnaast kan Go Online ook middels SEO-technieken ervoor zorgen dat uw website optimaal is en het beste vindbaar is in onlinesystemen. Go Online verzorgt niet alleen uw onlinewereld, ze zijn er ook voor activiteiten in de offlinewereld. Zo kunt u er terecht voor het opzetten van uw marketingstrategieën, het ontwikkelen van uw huisstijl en het opzetten van nieuwsbrieven.

Hiervan dient alles een doel, namelijk: online succes, dankzij meer efficiëntie en meer omzet.

Hoe werkt Go Online?

Middels een aantal fases zorgt Go Online ervoor dat uw succes niet meer afhangt van geluk maar van een goede strategie. Die strategie ontwikkelt u samen met Go Online aan de hand van zes fases.

Fase 1: Strategie en doelstellingen bepalen

Fase 2: Design en ontwikkeling

Fase 3: Automatisering en efficiëntie

Fase 4: Content en testing

Fase 5: Online marketing

Fase 6: Lokale zichtbaarheid

Allereerst bepaalt u samen met Go Online uw marketingstrategie en doelstellingen. Hiervoor wordt een klantonderzoek en een concurrentieanalyse uitgevoerd. Vervolgens ontwikkeld Go Online uw website. Uw website en uw marketingstrategie wordt gekoppeld aan uw eigen softwaresystemen waardoor u efficiënt te werk kunt gaan. Hiervoor verzorgt Go Online ook content voor uw marketingcampagne. Hierbij kunt u denken aan videocontent, fotografie en tekstuele informatie. Daarna stemt Go Online met u af wat voor u een lead waard is en op basis hiervan ontwikkelen zij een lead marketing. Uiteindelijk zorgt Go Online dus ook voor uw offline zichtbaarheid. Zo bent u voor iedereen zichtbaar; jong en oud en computerexpert of digibeet.

In hoeverre is een online marketing bureau in Nijmegen nodig?

Inmiddels koopt maar liefst 78% van de huishoudens in Nederland hun producten of diensten online. Uit onderzoek blijkt dat online aankopen de afgelopen jaren onwijs stijgen; men koopt meer online, zowel producten als diensten. Zo’n 11,5 miljoen mensen in Nederland kopen dus hun producten online. Om mee te gaan in deze trend is een juiste website, strategie en onlinesysteem nodig.

Neem daarom vrijblijvend contact op met Go Online en ontdek hoe u uw bedrijf kunt manoeuvreren in de onlinewereld.