Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Vakantie

Een reis naar Bali

Het eiland is ontzettend populair de afgelopen jaren. Steeds meer jongeren besluiten om er heen te gaan en dit exotische eiland te beleven. Hoewel het de afgelopen dagen wat negatief is het nieuws is vanwege de actieve vulkaan, is het een prachtig eiland met heel veel te beleven. Het is vanwege de vulkanische activiteiten niet mogelijk om het eiland per vliegtuig te bereiken. Maar mocht je het in de nabije toekomst van plan te zijn om naar Bali te gaan heb ik hierbij de mooiste bezienswaardigheden kort en bondig op een rijtje gezet. 

Als eerst heeft Bali prachtige stranden. Aan de kust van de Indische Oceaan liggen parel witte stranden die omringd zijn door torenhoge palmbomen. Als je in Bali bent mag je stranden zoals Dreamland Beach en Blue Ocean Beach niet missen. Er wordt veel gesurft op deze paradijs achtige golven.

Hiernaast staat Bali bekend om de prachtige oerwouden. Je kan hier veel exotische dieren vinden zoals aapjes in het Ubud Monkey Forest. Ze zijn te vinden in een omgeving die lijkt alsof je in de Tarzan film beland bent.

Ten derde moet je de markt van Denpasar bezoeken. Hoewel veel toeristen deze plek over slaan is het een prachtige plek waar je de échte bevolking van Bali ziet. Het is een plek waar je veel verschillende soorten kleding, groente en fruit van kopen.

Bali is hanteert de Aziatische gewoontes en gebruiken. Daarom komen we bij het laatste onderdeel van dit artikel, de rijstvelden. Er wordt ontzettend veel rijst verbouwd op Bali en jij hebt de kans om te zien hoe dit gebeurd. Het is heel bijzonder om deze hoge drassige eilanden te zien waar rijst verbouwd wordt.

Als je nog geen reis geboekt hebt raad ik je aan om eens te kijken op de website van 333travel. Hier vind je 333travel ervaringen en kan je precies zien wat anderen van de reis vonden

https://www.dalreizen.nl/