Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Auto’s en Motoren

Het inkopen van een auto anno 2020

Vertel een vriend of buurman dat je op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto en je zult waarschijnlijk worden verrast met verhalen over hoe geweldig de deal ze bij hun laatste aankoop hebben gekregen, met advies over hoe je uw eigen geweldige deal kunt krijgen. Feit is dat het een van de doelen van autodealers is om elke auto opkoper te laten denken dat hij de beste autodeal ter wereld heeft.

Blijf lezen, en we zullen je helpen de beste auto inkoop tips van de urban legendes te verwijderen. Je zult zien dat het succesvol kopen van een auto neerkomt op kennis, voorbereiding en weten wanneer je weg moet lopen van een slechte deal.

Zoek uit wat je zich kunt veroorloven

Als auto opkoper heb je misschien je hart op een specifieke auto gezet, maar je kunt hem pas mee naar huis nemen als je hem kunt betalen. Een goede vuistregel is om niet meer dan 25 procent van uw maandelijkse gezinsinkomen uit te geven aan alle auto’s in uw huishouden. Dit cijfer moet uw maandelijkse afbetalingen voor autolening en alle andere autokosten omvatten, inclusief brandstof en autoverzekering. Alleen al voor de maandelijkse betaling zou je moeten streven naar 15 procent, volgens Ron Montoya, senior redacteur consumentenadvies bij Edmunds.

Beperk uw keuzes

Nadat je uw budget heeft bepaald en het juiste type eigendom voor uw rijgewoonten heeft bepaald, begint je met het onderzoeken van de voertuigen die uw aandacht hebben getrokken. Bezoek websites van autofabrikanten en onafhankelijke auto-informatiesites om de functies te beoordelen die voor je belangrijk zijn. Let op de adviesprijzen en factuurprijzen van de fabrikant. Bekijk de lokale inventarislijsten om te zien wat er in uw regio beschikbaar is.

Kijk wat het werkelijk gaat kosten

Deze nieuwe auto zal niet zomaar op je oprit blijven staan. Je rijdt rond, en die kilometers betekenen meer eigendomsuitgaven, inclusief gas, verzekering, reparatie en onderhoud. Een website voor auto-onderzoek zoals Edmunds of Kelley Blue Book kan een algemeen overzicht geven van de eigendomskosten voor uw regio, maar deze cijfers kunnen variëren afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Voer voor een betere nauwkeurigheid uw eigen brandstofberekening uit op basis van het aantal kilometers dat je jaarlijks rijdt, en vraag een autoverzekering op voor de auto’s die je overweegt en die van toepassing zou zijn op de chauffeurs in uw huishouden. Voor een soepeler auto inkoop -proces moet je de verzekeringsagent het exacte model geven, inclusief uitrustingsniveau, motor en soms bepaalde add-on-opties, om een ​​nauwkeurige offerte te krijgen.