Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Zorg

Regionale zorgverzekeraar kiezen

Vindt u het belangrijk dat uw zorgverzekeraar aandacht heeft voor haar klanten, maar ook voor de zorg? Dan is een regionale zorgverzekeraar een logische keuze. Regionale zorgverzekeraars richten zich specifiek op een bepaalde regio, zodat zij beter zicht hebben op hun klanten en de zorg in deze omgeving. Dit geldt ook voor Salland, de zorgverzekeraar voor iedereen die in Gelderland of Overijssel woont. Wij hebben geen winstoogmerk en vinden het vooral belangrijk dat u gebruik kunt maken van de best mogelijke zorg. Natuurlijk zorgen we hierbij ook voor een eerlijke zorgpremie, zodat goede zorg beschikbaar blijft voor iedereen.

Basis verzekering afsluiten bij Salland

Bij Salland kunt u een basis verzekering afsluiten, waarmee u gedekt bent voor noodzakelijke zorg. Dit is zorg waar iedereen wel eens gebruik van maakt, zoals huisartsbezoek of een opname in het ziekenhuis. Maar ook sommige fysiotherapiebehandelingen worden vergoed via de basisverzekering. Zijn er andere behandelingen waarvan u gebruik wilt kunnen maken, dan heeft u een aanvullende verzekering nodig. Ook dingen zoals de eigen bijdrage voor kraamzorg of bepaalde hulpmiddelen worden vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Bij Salland hebben we vier aanvullende verzekeringspakketten, van minder uitgebreid tot zeer uitgebreid. Zo is er altijd een passende verzekering voor u.

Voordelen van een collectiviteit zorgverzekering

Met een collectieve zorgverzekering bent u verzekerd via uw werkgever. Salland heeft met diverse bedrijven in de regio afspraken gemaakt, zodat u gebruik kunt maken van een collectiviteit zorgverzekering. Hiermee krijgt u korting op de zorgpremie van uw aanvullende en tandartsverzekering. Bij het afsluiten van uw verzekering kunt u aangeven dat u collectief verzekerd wilt worden. Vervolgens selecteert u het bedrijf waar u werkt of de sportvereniging waarvan u lid bent. Heeft u hulp of advies nodig bij het afsluiten van uw verzekering? Neem dan gerust contact met ons op zodat we met u mee kunnen denken.

https://www.salland.nl