Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Zakelijk

Hoogwaardige blanco etiketten

Etiketten: iedereen heeft ze weleens nodig. Of je nu een bedrijf hebt of particulier bent, het hebben van een voorraad blanco etiketten is altijd handig. Gewoon om even op te schrijven wat er in een zakje zit bijvoorbeeld, maar ook om een ordner te voorzien van een geschreven etiket waarop staat wat voor inhoud het heeft.

Velen gebruiken etiketten ook om via een speciale printer adressen te drukken zodat de attenties vanuit de onderneming of de kerstkaarten van de familie op het juiste adres terecht komen. Dan is het natuurlijk wel zo handig dat je hoogwaardige kwaliteit etiketten hebt. Je wilt natuurlijk altijd voorkomen dat je langer bezig bent met het etiket los te halen, dan dat je hem ook daadwerkelijk ergens op moet plakken. En vlekken op het etiket omdat het oppervlak van een slechte kwaliteit is kan al helemaal niet.

Vele verschillende soorten en maten blanco etiketten

Het is nauwelijks te geloven, maar toch echt waar: er zijn tientallen, wellicht wel honderden, soorten en maten etiketten verkrijgbaar. Van vierkante tot ronde en van rechthoekige tot speciale vormen. In velletjes van zes stuks of van honderd: het kan tegenwoordig allemaal. Je kunt ze in een matte versie krijgen, maar ook hoogglans is geen enkel probleem. Het vermoeden doet wellicht bestaan dat onder blanco etiketten alleen de witte exemplaren gelden, maar dat is zeker niet het geval. Je kunt etiketten tegenwoordig in elke kleur verkrijgen die je maar wilt. Leuk en speels roze voor de uitnodigingen van je dochter haar kinderfeest, of knalgeel om lekker op te vallen!

Maak van je blanco etiket iets persoonlijks

Natuurlijk allemaal leuk en aardig dat je een lading blanco etiketten hebt liggen, maar je kunt er ook hele mooie en leuke persoonlijke boodschappen mee maken. Zo kun je als juf of meester een compliment schrijven op het etiket en op het werk van de leerling plakken. Of je plakt een korte liefdesboodschap voor je partner aan de binnenkant van zijn/haar broodtrommel. Zo zie je maar dat een etiket echt niet alleen voor het schrijven van een adres is!

 

https://www.optimumgroup.nl/etiketten/blanco-etiketten