Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Energie

Nagenoeg geen kalkafzetting met deze nieuwe elektrische boiler.

Nagenoeg geen kalkafzetting met deze nieuwe elektrische boiler.

Als je boiler vol zit met kalk, zal je dat gaan merken omdat er dan minder water door de kranen stroomt. Het is slecht voor alle huishoudelijke apparaten, voor de levensduur van de boiler en voor je portomonee. Het is namelijk vrij prijzig om de boiler te laten ontkalken door een proffessional.

Het is uiteraard het beste om je boiler niet te hoeven ontkalken omdat er geen kalk aanwezig is.

Bij elektrischeboiler.eu verkopen ze deze boilers. Het is een nieuw model van het merk DAT. Deze mooi vormgegeven elektrische boiler heeft verwarmingselementen met een droge weerstand. Dat wil zeggen dat de elementen niet rechtstreeks in contact komen met het water in de ketel.

Op deze manier kan kalk wat altijd in meer of mindere mate in het water aanwezig is zich niet kan hechten aan de elementen. Een ander voordeel van zo’n droge weerstand is dat, stel, er moet toch een keer een verwarmingselement vervangen worden, hoef je niet eerst de hele boiler leeg te laten lopen.
De DAT Aparici Premium elektrische boiler zorgt er op deze manier ook nog eens voor dat het water gezonder en schoner is. 

Elektrische boilers zijn voordeliger in aanschaf dan gasboilers, hebben vaak een energielabel A of B, zijn gemakkelijk te installeren, veiliger, want er vindt geen verbranding plaats en zijn daardoor te plaatsen in ruimtes waar geen ventilatie aanwezig is. 

De elektrische boilers van DAT zijn verkrijgbaar in verschillende formaten; 30, 50, 80 en 100 liter en zijn ze zowel horizontaal als verticaal te installeren.
De nieuwe boiler van DAT heeft twee tanks, in elke tank zit een anode en verwarmingselement. Hierdoor is er minder warmte verlies en het water zal sneller opwarmen.

De boilers van DAT worden in Europa vervaardigd en het merk staat garant voor kwaliteit doordat er constant getest en verbetert wordt.

Deze en vele andere elektrische boilers zijn te koop via elektrischeboiler.eu 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/