Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Sport

De mooiste zaalvoetbalschoenen anno 2020

Een lekker balletje trappen met vrienden of het spelen in competitieverband? Het kan allemaal in de zaal. Het voetballen in de zaal is ontzettend leuk om te doen omdat het spel sneller gaat als op het veld en je jezelf niet kan verstoppen. Maar wat is nou het beste en mooiste schoeisel om jouw optimaal te laten presteren in de zaal? Hieronder een aantal topschoenen uitgelicht:

NIKE REACT GATO

De React Gato zaalvoetbalschoen van Nike is op dit moment misschien wel de beste en de mooiste zaalschoen die te verkrijgen is. De Nike React Gato brengt een nóg betere balbeheersing en demping naar de zaal en stelt jou in staat om de show te stelen. De Nike React Gato wordt gedragen door de zaalvoetballer Ricardinho die al 6 keer tot zaalvoetballer van het jaar is uitgeroepen. Hij wordt door veel mensen beschouwt als de beste aller tijden op zijn terrein. De schoen bevat innovatieve technieken door onder andere: React demping, Nike Touch 360 en een Flyknit upper. Maar naast de technieken van de schoen steel jij met deze schoen ook de show op het gebied van uiterlijk. De schoen is er op dit moment in 2 verschillende kleurstellingen die er allebei fraai uitzien. Je hebt naast de wit/rood/grijs variant ook een zwart/oranje/wit variant.

NIKE LUNAR GATO

Een andere mooie zaalvoetbalschoen is de Nike LunarGato zaalvoetbalschoen die er goed uitziet in alle kleurstellingen. Ga jij voor de zwart/oranje variant of toch voor wit/geel, wit/roze of wit/groene variant? Er is keuze genoeg en dus voor ieder wat wils.

ADIDAS KAISER 5 GOAL

Heb jij liever een klassieke schoen aan je voet tijdens het zaalvoetballen? Dan is de Adidas Kaiser 5 goal de perfecte zaalvoetbalschoen voor jou. De Kaiser 5 laat nog steeds zijn klassieke looks en hoge kwaliteit zien tijdens het spelen op het veld of in de zaal. De schoen is uitgerust met de kenmerkende lip aan de bovenkant van de schoen.

PREDATOR MUTATOR 20+ INDOOR

Ben jij in op het voetbalveld fan van een bepaald model schoen? Dan kan je deze ook uitproberen in de zaal. Dus voetbal jij graag op Predators? Probeer dan eens de nieuwe Predator Mutator indoor variant met de kenmerkende sok. De schoen bevat net als de (FG) variant plaatjes van SL-rubber op het Demonskin bovenwerk. De schoen is veterloos en heeft een gebreid textiel wat zich nauw op je voet heen sluit.

Zaalvoetbalschoenen zijn er net als op het veld in allerlei varianten, kleuren en modellen. Kijk dus goed wat bij jou past op meerdere gebieden en kiest de schoen die het beste bij je past.