Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Adverteren

Onvoorzien schouwspel in Barcelona

Als je een last minute Spanje geboekt hebt of van plan bent om een lastminute Spanje te boeken dan zal je gegarandeerd een fijne vakantie hebben in het altijd mooie Spanje, maar als je binnenkort naar Barcelona of Madrid gaat zal je, naast al het unieke dat de stad altijd te bieden heeft, ook nog een ander uniek schouwspel kunnen meemaken.

Het is namelijk zo dat tussen vier en tien mei enkele duizenden Chinezen op betaalde vakantie zijn in Barcelona en Madrid, waar je wellicht raar van op kijkt als je het niet helemaal verwacht. Het is echter zo dat de eigenaar van het bedrijf Tiens heeft namelijk 3000 van zijn werknemers een vakantie naar deze steden cadeau gedaan.

In plaats van ze te bedanken voor hun harde werk door ze een cadeaubon of een extra vakantiedag te geven, heeft hij besloten om ze allemaal een vakantie cadeau te doen. Er zijn meer werkgevers die dit voor een deel van hun werknemers hebben georganiseerd, maar dit wordt de grootste particuliere georganiseerde reis voor zover bekend: er worden in totaal 70 vliegtuigen geregeld en er zijn 80 bussen gereserveerd. Een leuke bijkomstigheid voor de toeristische sector in Barcelona en Madrid is bovendien dat er in totaal meer dan 2000 hotelkamers geboekt zijn door de eigenaar van Tiens.

Dus als je al een vakantie geboekt hebt of van plan bent dit te doen is het wellicht leuk om naast traditionele attracties en bezienswaardigheden ook eens te kijken of je alle 3000 Chinezen kunt vinden. Het is echter wel aangeraden om goed te plannen, want deze groep gaat gezamenlijk op dagtochten wat kan betekenen dat je met een beetje pech een overvolle tour of trekpleister bezoekt en hierdoor er niet optimaal van kunt genieten. Maar niet getreurd: in Spanje is meer dan genoeg te zien!

http://lastminutespanje.nl/

Gerelateerde artikelen

Beginnen met een SEO traject in 2019

Cryptocoins kopen met ideal?

Litecoin koers volgen?