Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Adverteren

Beginnen met een SEO traject in 2019

Beginnen met een compleet SEO traject in 2019

in dit artikel neem ik u mee in wat voor mij een grondige is van een website. De SEO analyse bestaat uit verschillende facetten van de SEO waardoor er een helder beeld van de staat van de website wordt gevormd voor de persoon die de analyse uitvoert. Bij het uitvoeren van de analyse kan de persoon die dit doet rekening houden met de verwachtingen die ze hebben van de uitkomsten van de SEO analyse. Dit houdt in: Wanneer de SEO specialist denkt dat de fout van de website bij de content ligt kan de SEO analyse hierop worden gericht in plaats van op de gehele website. Dit kan ervoor zorgen dat er in minder tijd een efficiëntere manier van werken kan worden aangehouden.

Een SEO analyse verschilt per website waarvoor die wordt uitgevoerd. Hiermee bedoel ik: Iedere SEO analyse wordt gefocust op een ander aspect van de website en iedere website is weer net iets anders dan een andere website. Een website wordt vaak gebouwd door een websitebouwer die weinig tot geen verstand van SEO heeft. Dit kan ervoor zorgen dat er vanaf het begin van het bestaan van de website problematiek in de zoekmachines ontstaat. Wanneer u een website nieuw laat bouwen zou ik altijd aanraden om dit te laten doen door een bedrijf die ook verstand heeft van SEO en de richtlijnen van de zoekmachines.

Wanneer een SEO analyse wordt uitgevoerd op een website die SEO technisch is ingericht en door een SEO specialist is gebouwd zal er minder uitkomen dan wanneer dit bij een website is die is gebouwd door iemand die dit niet weet. Bij de SEO analyse bij zo een website is het vaak het beste als er niet op de basis wordt gericht maar op dieperliggende problemen binnen de website zoals zoekwoord kannabilisatie of het foutief indexeren vanuit Google van de website.

Ik stel als SEO freelancer heel veel vrschillende SEO audits voor mijn klanten op waardoor ik bij websites al snel tegenkom wat de onderliggende problematiek van een website is. Doordat ik dit in een relatief korte tijd kan achterhalen kan ik tijd besparen in het proces van het hogerop komen in Google en hier meer bezoekers en omzet uit genereren.

Bent u benieuwd naar de staat van de SEO van uw website en wilt u hier graag meer over te weten komen? Bekijk dan mijn website en stuur een bericht. Ik zal hier zo snel mogelijk op terugkomen.

https://ralfvanveen.com/