Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Internet

Tips bij het verkopen van uw gouden sieraden

Heeft u veel gouden sieraden thuis liggen en is het wellicht tijd om uw sieraden te verkopen? Dan adviseren wij u om dit artikel verder te lezen. Of u nu oude gouden sieraden wilt verkopen of relatief nieuwe (zonder gebruikerssporen), er zijn altijd genoeg goud inkopers die uw sieraden willen kopen.

Vraag altijd om een taxatie

Om de waarde van uw sieraden te bepalen dient een goudinkoper uw sieraden te taxeren (tip: vraag altijd om een vrijblijvende taxtatie). Door een taxatie weet u precies wat uw goud waard is; o.a. het aantal karaat en het gewicht. Op basis van de taxatie kan een goudinkoper u een voorstel doen voor het kopen van uw gouden sieraad.

Vergelijk goudinkopers

Het is verstandig om meerdere goudinkopers te vergelijken bij het verkopen van uw gouden sieraden. Vaak vermelden goudinkopers hun inkoopprijzen op de website waardoor het relatief makkelijk is om ze te vergelijken. Het vinden van een goudinkoper doet u door een simpele zoekresultaat in Google, bijvoorbeeld “goud inkoper” in combinatie met uw “plaats”:

  • Bijvoorbeeld: “goud inkoper Amsterdam”

Vragen of meer informatie

Wij van GoudNL helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen. Uw gouden sieraden verkopen bij GoudNL? Bezoek onze website voor meer informatie of neem direct contact met ons op via het contactformulier. Wij wensen u veel succes bij het verkopen van uw gouden sieraden.

https://www.goudnl.nl/oude-sieraden-verkopen