Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Winkelen

Woning decoratie trends van het moment

We zien in veel woningen het industriële terugkomen. Dat betekent veel echt eikenhout met zwart gecoate frames en veel apart bewerkte lampen. Zo zien we bijvoorbeeld heel veel lampen met een geroeste uitstraling of met een niet afgewerkte houten balk en dat mag tegenwoordig allemaal.

Wat is er op het gebied van vloerkleden?

Op het gebied van vloerkleden kunnen we veel kanten op. Het kunnen de traditionele tapijten zijn met korte haren, Perzische tapijten zijn ook weer in en tegenwoordig zijn er ook veel mogelijkheden voor een koeienhuid vloerkleed. Je hebt ze in de natuurlijke variant, maar ze kunnen ook worden geverfd of ze worden bewerkt met een apart printje. Dus voor iedere woning is er genoeg op de markt aan vloerkleden om uit te kunnen zoeken.

Decoratie

Met decoratie kan je van een huis je thuis maken. Met de juiste decoratie maak je een woning echt af. De decoratie die we nu veel zien is vaak industrieel, maar toch ook wel landelijk. Denk maar eens aan een echte schapenvacht voor op tafel en dan met een beeldje erop. Daarnaast is er ook veel keuze uit soorten vachten voor op tafel.

Waarvoor worden dierenvacht tegenwoordig gebruikt?

Dierenvachten worden tegenwoordig veel gebruikt al decoratie. Een konijnenvacht als kleine vacht en een schapenvacht als wat grotere vacht. Deze kunnen gebruikt worden voor op tafel, over de bank of over de stoel. Per soort dierenvacht zijn er ook veel verschillende soorten. Om een voorbeeld te noemen; bij schapenvachten heb je Texelse schapenvachten, Tibetaanse en ook IJslandse schapenvachten. Ze hebben ieder zo hun eigen eigenschappen en daardoor op veel verschillende manieren te gebruiken als decoratie.

Kleur zorgt voor leven        

Naast de populaire trends van het moment blijven bloemen en groen altijd belangrijk in huis. Kleur en groen zorgt echt voor leven. Je kan dus geen woning decoreren en geen bloemen of planten gebruiken. Het maakt het plaatje af.

https://koeienhuid-schapenvacht.nl/